Skip to content Skip to footer

LUCAS ALVES: ”TREBUIE SĂ FIM MEREU ÎN FORMA PSIHICĂ OPTIMĂ PENTRU ACEST CLUB RENUMIT”

Lucas Alves a debutat la Dinamo București în meciul împotriva celor de la FCU Craiova, fiindu-i încredințată și banderola de Căpitan la primul meci ca titular.

Întrebat despre experiența trăită, Lucas a declarat pentru canalele de comunicare Dinamo București:

LUCAS ALVES:

“Acum chiar pot juca, nu mai aveam răbdare să rezolv cu viza. Sentimentul de a juca acasă este amplificat de atmosfera fantastică pe care ne-o dau fanii noștri incredibili. Ar fi fost bine să nu pierdem puncte acasă.

A fi căpitan la DINAMO este o responsabilitate enormă, e un club mare, cu o tradiție bogată, deci trebuie să fim mereu în forma psihică optimă pentru acest club renumit. Nu sunt fericit cu rezultatul obținut, tot colectivul vrea întotdeauna să câștige meciurile, mai ales în fața propriilor fani. Cred că meritam cel puțin un punct.

Avem o echipă extrem de tânără, iar tranziția de la anul trecut la cel actual nu este ușoară. Eu sunt un om care a venit aici să plusez pentru coechipierii mei, am mentalitatea și disciplina proprie deja formată și încerc să ajut pe cei tineri să obțină maximul individual în fiecare zi, pentru că la club este mult talent.

Și eu, la rândul meu, învăț mult de la cei tineri și asta mă face mai puternic. ”

Lasă un comentariu