Skip to content Skip to footer

DINAMO – FCU Craiova: HAI LA MECI, CÂINE!

Câine, 

Te-ai întâlnit cu frații tăi de sânge de nenumărate ori. Iar mâine scriem o nouă filă de istorie împreună.

Dinamo București și Universitatea Craiova au o rivalitate lungă și aprigă care datează din anii 1970, când ambele echipe erau printre principalele concurente pentru campionatul național. De atunci, s-au întâlnit de 104 ori în competiții oficiale, cu Dinamo câștigând de 46 de ori, Craiova de 28 de ori și 30 de remize.

Meciul de mâine nu este doar o chestiune de mândrie și istorie, ci și unul care întărește ideea că Dinamo este unde îi e locul, înapoi în derby-uri cu rivalii noștri istorici.

De aceea, avem nevoie de tine, suporterul nostru loial și sufletist, să vii și să susții echipa ta pe Arena Națională, mâine la ora 21:30. Tu ești cel care, prin prezența ta, ne oferi motivația și energia suplimentară de a lupta pentru fiecare minge, fiecare intervenție, fiecare duel. Voi, cu toții, sunteți cei care creați atmosfera incredibilă care ne face mândri să purtăm tricoul roșu și alb. Voi sunteți cei care transformați Dinamo București în mai mult decât un club, într-o familie!

Așadar, nu ezita, cumpără-ți bilet acum, adună-ți gașca de meci sau familia și copiii, alătură-te nouă pentru o seară de fotbal care îți ridică nivelul de adrenalină. Să luăm parte la un episod din istorie împreună!

Dinamo București vs. Universitatea Craiova: mâine, 15 septembrie, ora 21:30, Arena Națională. Fii acolo.

Cu câinii roșii, timpu-n loc eu l-aș opri/Și l-aș mai porni, ca să-l opresc și-n altă zi…

Dinamo Bucuresti – U Craiova 1948 (bilete.ro)

Lasă un comentariu