Skip to content Skip to footer

superliga (etapa 9). dinamo bucurești 0 – 1 (0-0) fcu craiova

Dinamo: A. Golubovic – Lucas, Bena, Homawoo – Cr. Costin, A. Bani, Larrucea, C. Ilic, Amzăr – Ghezali, Politic; Rezerve: Dujmovic – De Moura, I. Roșu, Gregorio, Țîră, V. Borcea, Abdallah, Giafer, R. Grigore; Antrenor: Ovidiu Burcă.

FCU Craiova: R. Popa – Compagnucci, Lacroix, Henriques, Mascarenhas – Dr. Albu, V. Achim – Sidibe, Baeten, Van Durmen – A. Chițu; Rezerve: Gurău – R. Negru, Padula, V. Pop, Asamoah, Blidar, V. Blănuță, Buta, Ibrahim; Antrenor: Florin Drăgan.

Înfrângere pentru echipa noastră la revenirea pe Arena Națională. Din păcate, suntem învinși de către FCU Craiova în urma unui gol decisiv marcat de William Baeten în minutul 61. Ne îndreptăm atenția spre meciul cu Farul Constanța, care se va disputa pe Arena ”Arcul de Triumf”.

Rezumatul partidei:

Min. 11 – Ocazie pentru FCU Craiova. Dragoș Albu șutează de la 20m, însă mingea ajunge deasupra porții lui Golubovic, în Peluza Cătălin Hîldan.

Min.50 – Ocazie pentru DINAMO. Dennis Politic are o incursiune excelentă în axul central, apoi îl deschide pe Bani care șutează cu latul din 18m peste vinclul apărat de Popa. Mingea a fost deviată de un adversar.

Min.61 – Gol FCU Craiova. Pierdem mingea pe faza de construcție, care îl găsește în mod firesc pe Cristian Costin avansat. Van Durmen este respins de Golubovic într-un 1 la 1, însă nu reușim să securizăm balonul, iar Baeten preia pe piept, apoi șutează cu stângul, din voleu, din 25m. Adnan nu poate ajunge la mingea expediată, plasat, în colțul din dreapta portarului. Gol remarcabil, 0-1 pentru oaspeți.

Min.77 – Ocazie pentru DINAMO. Dennis Politic croșetează printre doi adversari, expediază un șut cu piciorul stâng, fără prea multă forță, însă este o execuție plasată și înșelătoare, Popa se întinde salvator și atinge mingea cu un vârf de mănușă pentru a-l devia la câțiva centimetri de bară.

Min.93 – Un ”one-two” al lui Cristian Costin cu Gregorio aduce mingea pe dreptul mijlocașului dreapta, din careu, care șutează în forță, însă lovește bara transversală. Ghinion pentru Câini, care trec a doua oară la centimetri de egalare.

Fluier final, 0-1 pe Arena Națională.

STATISTICI

POSESIE 60%-40%

ȘUTURI PE POARTĂ 2-3

CORNERE 6-2

ACURATEȚEA PASELOR 408-481 (85%) VS. 242-324 (75%)

DUELURI CÂȘTIGATE 58 – 54

Lasă un comentariu