Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

OVIDIU BURCĂ: ”ORICE MECI ARE ISTORICUL SĂU. NU PUTEM COMPARA CEEA CE A FOST ANUL TRECUT CU LIGA 1.”

Antrenorul echipei noastre a fost prezent la conferința de presă premergătoare meciului de la Galați, împotriva Oțelului. Partida se va disputa de la ora 21:00 și este una importantă pentru ambele echipe în lupta pentru urcarea în clasament.

OVIDIU BURCĂ:

‘”Va fi un meci intens, cunosc foarte bine modul în care oamenii din Galaţi trăiesc pentru fotbal. Am lucrat acolo o bună perioadă de timp şi cunosc foarte bine pasiunea oamenilor pentru fotbal. Sunt convins că ne va aştepta un stadion plin, un meci intens, pentru că Dorinel din punct de vedere al agresivităţii pregăteşte echipele la un nivel ridicat, uneori la limita superioară a regulamentului. Şi prin prisma asta ne va aştepta un meci dificil.”

Putem să o numim echipa surpriză (n.r. Oțelul) , pentru că nu a pierdut de atâta timp. Faţă de anul trecut şi-au îmbunătăţit lotul, au adus jucători interesanţi, echipa e mult schimbată faţă de anul trecut. O putem numi echipa revelaţie, dar, totuşi, în fotbal trebuie să şi învingi

Orice meci are istoricul său, nu putem compara ceea ce a fost anul trecut cu meciurile din Liga I. Şi la ei şi la noi sunt echipe schimbate. Noi încă suntem într-un proces de tranziţie, nu putem spune că suntem o echipă aşezată, solidă, dar am arătat că facem progrese de la meci la meci.

 Trebuie să continuăm pe drumul ăsta şi la un moment dat vor veni şi victoriile, sunt convins de lucrul ăsta.

Nu simt că aş avea postul în pericol şi cred că este prea devreme să avem astfel de discuţii. Cred că sunt şi în asentimentul conducerii. Eu am spus încă de la început că nu va fi uşor. Eu cred că este nevoie de puţină răbdare, iar legat de demisia mea, daţi-mi puţin timp, vă rog frumos.”

Lasă un comentariu