Skip to content Skip to footer

CONFERINȚĂ DE PRESĂ. DENNIS POLITIC: ”NU DIN GREȘEALĂ AM FĂCUT FAZA CU CRAIOVA!”

21.09.2023

La conferința de presă de la Săftica, au fost prezenți pentru disponibilitate media mijlocașul Dennis Politic și antrenorul echipei, Ovidiu Burcă. Rezumatul declarațiilor lui Dennis Politic le regăsiți aici!

Dennis Politic: ”Pot să confirm că a fost 100%, am vrut să fac asta (n.r. artificiul tehnic din meciul cu FCU Craiova).

Nu ne-am mulțumi cu un egal în meciul cu Farul, mai ales că jucăm acasă, vrem să obținem cele 3 puncte. Ne dorim victoria. Eu cred că dacă noi facem un meci bun, putem câștiga împotriva oricărui adversar. Nu ne gândim la retrogradare în acest moment, luăm meci cu meci. Suntem foarte bine financiar.”

”Nu m-am gândit foarte mult la stadion, știam că se va juca meciul, mai puțin conta unde se juca, suntem foarte pregătiți. Vorbesc în numele meu, a fost primul meci pe Arena Națională, ne dorim să jucăm acolo cât de mult se poate, gazonul s-a prezentat OK.”

”Farul are mulți jucători periculoși, să avem grijă pe faza defensivă. Hagi este cel mai bun fotbalist român, un nume enorm, înseamnă mult pentru români. Eu am crescut mai mult cu Marica, Mutu, Chivu. Îl respect pe Hagi, dar ne întâlnim ca adversari. Dacă iese un gol frumos mâine, ar fi bine.”

”L-aș întreba pe Hagi de ce am nevoie ca să ajung ca dânsul, din punct de vedere fotbalistic.”

Dinamo București – Farul Constanța se joacă vineri de la ora 21:00 pe Stadionul ”Arcul de Triumf”.

Lasă un comentariu