Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mesaj de unitate din partea lui Ionel Dănciulescu: “CS Dinamo va ajuta întotdeauna”

Ionel Dănciulescu face parte din familia Dinamo. Fostul nostru mare atacant activează în prezent la academia Clubului Sportiv Dinamo. Danciu este implicat în acest proiect de 3 ani, fiind unul dintre oamenii care au pus bazele unei academii ce o va ajuta pe Dinamo în viitor.


“Corbul” a oferit un interviu pentru Playsport în care a abordat subiectul colaborării dintre CS Dinamo și SC Dinamo 1948. El a menționat faptul că suporterii trebuie să fie liniștiți deoarece aceste două entități vor colabora și copiii pe care îi va propune Academia celor de la CS Dinamo vor îmbrăca tricoul actualei formații din Superligă dacă antrenorul se va baza pe serviciile lor.


“Avem o Academie la care se găsesc în jur de 500 de copii și jucători legitimați, lucrurile se mișcă într-o direcție bună. Cu siguranță e loc de mai bine, dar ne interesează să creștem cât mai mulți copii în spiritul lui Dinamo și pe mulți dintre ei să-i vedem jucând la nivel profesionist. CS Dinamo va ajuta întotdeauna clubul FC Dinamo. Pentru mine e tot Dinamo, chiar dacă se numește CS sau FC și cu siguranță nu vor fi problemele care au existat la FCSB, Steaua sau alte echipe. Din păcate, fotbalul românesc suferă în momentul de față, dar sperăm să apară jucători din spate.


Este un proiect bun, sperăm să ne dezvoltăm și sperăm din tot sufletul, că poate până la urmă se va face un parteneriat, astfel încât cei mai buni și cei mai importanți jucători din academie să fie direcționați către FC Dinamo. Acest lucru ni l-am dorit încă de la începutul proiectului, s-a încercat, dar la momentul respectiv nu s-a putut. Asta-și dorește toată lumea. Din partea CS există întotdeauna deschidere pentru a ne uni la nivel de academie.” , a menționat Dănciulescu, pentru Playsport.


“Danciu-gol” a reprezentat un fotbalist extrem de important în istoria lui Dinamo. El a bifat 515 partide în Liga 1 și a reușit 214 goluri, fiind campion cu echipa noastră de 3 ori, în 2002, 2004 și 2007.


Cifrele lui Ionel Dănciulescu în tricoul lui Dinamo:
356 meciuri / 152 goluri în prima ligă
44 meciuri / 23 goluri în Cupa României
41 meciuri / 16 goluri în cupele europene
Campion al României (3): 2002, 2004, 2007
Cupa României (4): 2003, 2004, 2005, 2012
Supercupa Romaniei (1): 2012
Golgeter al României (2): 2004, 2008

Lasă un comentariu