Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ovidiu Burcă: ”Ne dorim să devenim protagoniști”.

Antrenorul echipei noastre, Ovidiu Burcă, a fost prezent astăzi la conferința de presă de la Săftica, premergătoare meciului cu Hermannstadt de pe Stadionul Municipal din Sibiu. Rezumatul declarațiilor:

Ovidiu Burcă: ”Ne așteaptă un meci dificil, au un antrenor care are deja o lungă perioadă de timp alături de echipă, un joc consistent, au făcut meciuri foarte bune, dar de fiecare dată ne dorim foarte mult să confirmăm ceea ce am realizat cu CFR, echipa și-a ridicat mult nivelul.

Noi ne dorim să devenim protagoniști. Pentru asta, meciul de la Sibiu ne va demonstra faptul că am făcut un progres. Aveam nevoie de un moment în care să credem unii în alții, devenise dificil. A venit la momentul oportun acest punct și ne dorim să legăm rezultate pozitive. Încrederea este ingredientul secret, atât la nivel de grup cât și individual. Deja am trecut prin momente nu foarte plăcute, dar am încercat să păstrăm moralul ridicat. Locul în clasament nu reflectă valoarea jucătorilor. Poate de acum încolo vom reuși să facem două reprize cu aceeași intensitate, abordare, încredere.

Întoarcerea lui Lupescu în fotbalul românesc este de bun augur, poate ajuta fotbalul nostru, indiferent unde își dorește să își ofere serviciile. Este un personaj pe care îl apreciez foarte mult, ajută mult sportul românesc. Dorim să aducem laolaltă tot ce înseamnă dinamovismul, cu tot ce înseamnă el. Profesionalism, progres. Nu pot să vă spun eu prea multe, sper că planurile rămân aceleași, să construim un Dinamo mai puternic. Are anvergura să poată lega un astfel de proiect.

Ideea de bază a fost ca acolo, la CS, să se pună bazele unei Academii, Ionuț știe foarte bine ceea ce trebuie pentru asta.

Faptul că jucători de la Dinamo merg și participă la echipele Naționale este un prilej de bucurie, a crescut mult nivelul Amzăr în ultimul timp, dacă va rămâne serios ca până acum, va deveni un jucător important pentru România, nu doar pentru DInamo. Critici vor exista mereu la fotbal, cred că dincolo de frumusețea jocului, avem nevoie de niște rezultate în planul fotbalului românesc, grupul are nevoie de încredere. Să sperăm că ne vom califica la Turneul Final.

În fotbal, te judecă lumea după rezultate. Așteptăm de prea mult timp, oamenii s-au săturat să tot aștepte. Suntem cu toții mai concentrați pe rezultate.

Măldărășanu are un proces ce l-a început acum ceva timp, este un antrenor care mie personal îmi place mult, echilibrat, echipa intepretează foarte bine, propune fotbal, știe ce să facă cu mingea, practică un fotbal total. Sunt acolo sus, se luptă la playoff.”

Lasă un comentariu