Skip to content Skip to footer

Neluț Roșu: ”Am văzut din nou acel spirit al nostru de la promovare”.

Neluț Roșu, mijlocașul central al echipei noastre, a fost astăzi prezent în fața jurnaliștilor la conferința de presă organizată la Săftica. Rezumatul declarațiilor, mai jos:

Neluț Roșu: ”Hermannstadt este o echipă care joacă un fotbal bun, o echipă grea. Mergem acolo să jucăm la victorie, nu ne gândim la egal. Egalul cu CFR a fost un nou început pentru noi, am demonstrat că ne putem bate de la egal la egal cu orice echipă. Păcat că nu am luat toate punctele, dar mergem mai încrezători la Sibiu.

Normal că este nevoie de victorie, poziția în clasament nu este una foarte bună. După fiecare partidă facem o analiză și vedem unde mai putem lucra.

Au tot apărut știri despre rupturi în vestiar, nu s-a întâmplat nimic. A fost acel început de campionat cu echipe tari, care se bat an de an la campionat, moralul a scăzut puțin, dar nu a fost nicio problemă în vestiar cu jucătorii. Am văzut din nou acel spirit al nostru în meciul cu CFR, aveam nevoie de încredere și este un nou punct de pornire.

O să umplem acel stadion, cred că vor veni fani din toată țara, undeva la 3000 suporteri cel puțin, cu Șelimbăr au fost undeva la 4000 sau 5000, nu știu dacă mai avem atâtea bilete acum. Contăm doar pe noi și sezonul trecut la fel, am fost doar noi. Fanii dinamoviști sunt prin toată țara.

Este greu pentru ambii jucători (n.r. suspendarea lui Țicu de 16 etape). Este părerea Comisiei. Nu contează ce părere am. Ce s-a întâmplat a fost ca o nenorocire, i-a prins piciorul în pământ, nu dorim nimănui așa ceva, mai ales unui jucător profesionist care aduce acasă bani din munca lui. ”

Lasă un comentariu