Skip to content Skip to footer

Bilete la Dinamo București vs Oțelul Galați

Biletele pentru următoarea partidă pe teren propriu în play-off, Dinamo București vs Oțelul Galați, au fost puse în vânzare online prin Bilete.ro, partener oficial de ticketing al clubului nostru.

https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-otelul-galati/

Meciul din etapa a treia a play-off-ului de promovare este așteptat să se joace cu casa închisă, vineri, 7 aprilie 2023, de la ora 20:30, pe stadionul “Arcul de Triumf” din București.

Ia-ți bilet din timp și asigură-te că vei fi prezent la stadion, într-o atmosferă extraordinară, creată de suporterii noștri!

Preturile biletelor la acest meci:

VIP: 120-140 lei

Tribuna 1: 60-70 lei
Tribuna 2: 40-50 lei
Peluze: 25 lei

Biletele se pot achiziționa online și pot fi folosite atât digital (de pe telefon sau tabletă), cât și fizic (printate) la punctele de acces de la stadion.

Vineri, 7 aprilie, în ziua meciului, între orele 14:00-21:15, se pot achiziționa și de la casieria stadionului “Arcul de Triumf”.

Abonații își vor respecta locurile conform abonamentelor emise la începutul sezonului, cu excepția abonaților din Peluza Sud, care vor primi invitații în sectorul O de la Tribuna 2.

Accesul în stadion se va face începând cu ora 18:30. Pentru a evita situațiile neplăcute și aglomerația la porțile de acces, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei și să aveți biletele pregătite, fie în format electronic, fie printate.

Micii dinamoviști nu pot lipsi din povestea noastră în drumul spre promovare, motiv pentru care copiii sub 7 ani beneficiază de gratuitate în baza certificatului de naștere (copie sau original). Aceștia trebuie să fie însoțiți de un adult.