Skip to content Skip to footer

DINAMO vs OȚELUL 3-0. BURCĂ: “O victorie care ne ține în lupta pentru promovare”

Antrenorul Ovidiu Burcă este încrezător că Dinamo poate continua parcursul pozitiv în următoarele etape de play-off, echipa noastră având o serie de șapte meciuri consecutive fără înfrângere.

“O victorie care ne ține în lupta pentru promovare, avem încredere, vom lupta până la capăt. Cred că am făcut un meci foarte bun, am dominat majoritatea timpului. A fost o primă repriză bună, dar ne-a lipsit doar golul. A doua repriză a fost mai bună. Nu ne-am pierdut capul, organizarea, chiar dacă în ultimele minute ale primei reprize ne-am pierdut răbdarea, am jucat prea direct. La pauză am reglat și cred că a fost bine. Au mai fost discuții despre jucătorii pe care i-am adus, am mai discutat la momentul acela că nu ne puteam atinge de orice jucător, dar am găsit niște băieți extraordinari, în primul rând ca și caracter. Au înțeles ce înseamnă Dinamo și s-au integrat. Nu a fost ușor, dar ne-am revenit în partea a doua a campionatului. Jucătorii au rămas concentrați, au rămas fideli ideilor pentru care au venit în România, de a se afirma”, a declarat Ovidiu Burcă.

Tehnicianul dinamovist a sperat la promovare încă din prima zi în care a preluat conducerea echipei. “Mie îmi vine să cred că ne batem la promovare, am avut încredere în jucători, tot timpul, poate că anumiți oameni m-au criticat, dar de când am venit am avut încredere că putem face asta. Am venit după o perioadă a retrogradării în care toată lumea vedea negativ, nimeni nu mai vedea luminița de la capătul tunelului. Cred că există viață și după retrogradare! Facem pași mici, trebuie să ne bucurăm de fiecare moment. Am luat-o pas cu pas, iar oamenii au plecat fericiți de la stadion. Pentru mine, asta e bucuria, să văd oamenii că vin la stadion și că pleacă fericiți acasă”, a mai spus Burcă.