Skip to content Skip to footer

Nordensa devine partener de Scouting al clubului Dinamo București

Fotbalul este în același timp confruntare, sărbătoare și o afacere uriașă de sute de miliarde de euro. Iar dintre cele câteva miliarde de iubitori ai acestui sport, numai câțiva au, cu adevărat, puterea de a influența sau schimba ceva în lumea fotbalului.
Iată de ce, pentru prima dată în istorie, Nordensa, start-up-ul internațional cu sediul în Cluj-Napoca, vrea să revoluționeze fotbalul și să ofere suporterilor de oriunde din lume posibilitatea de a se implica direct, susținând nu doar din tribune, ci în mod real, tineri jucători talentați, ajutându-i să semneze un contract profesionist cu un club european. Fiecare dintre cei implicați are beneficii clare în urma acestei asocieri:

Clubului Dinamo îi este pusă la dispoziție, 100% gratuit, rețeaua de scouting, formată din profesioniști cu experiență în Bundesliga, Premier League sau Liga Portugal. Ca să dăm doar câteva exemple, îi avem în echipă pe: Florian Blüchel, fost International Scout la FC Bayern München și Arsenal F.C, Luke Stopforth, Head of Data & Technology la Brentford F.C. și Luís Meireles fost Senior Psychologist la FC Porto. În cazul echipei Dinamo, aceștia vor evalua lotul și meciurile recente ale echipei, urmând ca pe baza analizei lor să propună jucătorii cei mai potriviți din bazele de date.

Suporterii primesc, timp de 5 ani, un procent de până la 8% din salariul jucătorului pe care l-au susținut și au o relație privilegiată cu acesta prin intermediul platformei Nordensa. Mai mult, suporterii vor avea acces la informații în exclusivitate despre jucător și diferite produse în ediție limitată. Pentru un club ca Dinamo care s-a bazat pe susținerea suporterilor chiar și în cele mai grele momente, Nordensa ar putea deveni instrumentul care să-i apropie și mai mult, oferindu-le posibilitatea de a se implica total în activitatea clubului.

Tinerii jucători cu potențial beneficiază de șansa de susține un trial la unul sau mai multe cluburi europene partenere, precum și consultanță de specialitate personalizată din partea departamentului nostru de scouting. Pentru Dinamo asta înseamnă că procesul de colaborare nu se încheie odată cu semnarea contractului dintre jucător și club. Dimpotrivă, experții noștri vor monitoriza constant evoluția jucătorului oferindu-i asistență cu privire la îmbunătățirea jocului în cadrul echipei.

În mai puțin de o jumătate de an, Nordensa a reușit să lanseze cu succes o platformă care să le permită iubitorilor de fotbal să susțină tinerele talente. Prin intermediul acesteia s-a reușit în premieră mondială transferul unui jucător la un club profesionist, exclusiv datorită implicării suporterilor. Este vorba despre Joseph Iyendjock, membru al Lotului Național din Camerun, care a devenit, vara aceasta, mijlocașul lui Dinamo Tbilisi. Momentan, Nordensa are o rețea de cluburi partenere extinsă în șase ligi, iar printre numele cu care ne mândrim se numără Standard Liège și Real Zaragoza.

Puteți accesa aplicația atât în App Store, cât și în Google Play.
Mai multe detalii despre Nordensa, puteți găsi pe www.nordensa.com sau pe rețelele de socializare (Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn).

Lasă un comentariu