Skip to content Skip to footer

Avancronică. FC Bihor – Dinamo (Etapa 2 Cupa României). Fără surprize!

Dinamo revine la Oradea după 19 ani pentru a disputa meciul din etapa cu numărul 2 din Cupa României, împotriva celor de la FC Bihor, formație din liga a treia.


Echipa noastră se află în grupa C a Cupei României, alături de Oțelul Galați, FCSB, U Craiova 1948, FC Bihor și Zalău. Chiar și așa, conform sistemului, Dinamo nu va juca împotriva tuturor echipelor din această grupă. Am acumulat un punct în primul meci disputat în această grupă.


Dinamo a remizat pe teren propriu în fața celor de la U Craiova 1948, scor 1-1, într-o partidă ce s-a disputat pe Arena Națională. Golul echipei noastre a fost înscris în partida din luna septembrie de Costin Amzăr.
Astfel, Dinamo mai are de disputat 2 partide în această grupă, cu FC Bihor și Oțelul Galați. Trupa lui Dorinel Munteanu, FCSB și U Craiova 1948 au câte 4 puncte, iar în cazul unui succes, Dinamo va egala aceste formații înaintea ultimei etape.


Adversarul nostru este o formație ce evoluază în al treilea eșalon din România. FC Bihor este lider în seria 8 din Liga a treia, cu un avans de 6 puncte față de ocupanta locului 2. Echipa și-a propus promovarea în liga a doua, însă a obținut doar 2 rezultate de egalitate în ultimele 2 partide. Este neînvinsă în cele 10 meciuri pe care le-a disputat în acest sezon din campionat.


Bihor a pierdut în primul meci din Cupa României în fața celor de la FCSB, pe teren propriu, scor 0-2. Stadionul va fi plin la ora meciului cu Dinamo, însă echipa noastră trebuie să-și respecte statutul de favorită și să câștige această partidă pentru a rămâne cu șanse reale la calificarea în sferturile competiției.


Focusul este pe campionat în primul rând, acolo unde Dinamo va avea un meci extrem de important tot la Oradea luni, în fața celor de la UTA Arad. Ne aflăm pe locul 15, cu 10 puncte acumulate după 14 etape, însă echipa noastră are 8 meciuri consecutive fără victorie. Ultimul succes obținut a fost chiar în Cupa României, în fața celor de la Metaloglobus, scor 2-1.


În ultimul meci de campionat, Dinamo a remizat pe teren propriu în fața celor de la Poli Iași, scor 0-0.


Partida are loc pe stadionul din Oradea, începând cu ora 20:30, iar formația noastră trebuie să obțină o victorie pentru a pregăti în liniște meciul cu UTA Arad din campionat. Cătălin Țîră, Antonio Bordușanu și Valentin Borcea nu fac parte din lot pentru această partidă. De altfel, Gabriel Moura a fost accidentat în ultimele partide și, cel mai probabil, nu va fi utilizat de Ovidiu Burcă.


Rezumatul partidei, pe dinamo1948.ro imediat după fluierul final.


HAI DINAMO!


Lasă un comentariu