Skip to content Skip to footer

SUPERLIGA. Bilete la Dinamo București vs Universitatea Craiova

Luni, 17 iulie 2023, începând cu ora 21.30, pe stadionul “Arcul de Triumf”, Dinamo București o va întâlni pe Universitatea Craiova, în primul meci oficial de la revenirea câinilor în Liga I.

Fii și tu martor la revenirea unui mare Dinamo în primul eșalon al fotbalului românesc!

https://www.bilete.ro/fc-dinamo-universitatea-craiova/fc-dinamo-universitatea-craiova-17-iul-2023

Meciul va avea grad de risc ridicat, astfel că biletele vor fi nominale. Vă rugăm să veniți cu un act de identitate care să însoțească ticketul de acces.

Tarifele biletelor:
VIP: 120 ron
Tribuna 1: 80 ron (lateral) – 90 ron (central)
Tribuna 2: 50 ron
Peluza Nord (PCH) & Peluza Sud: 35 ron

Biletele se pot achiziționa atât online, cât și fizic, de la casele de bilete amplasate la stadionul “Arcul de Triumf”, după programul:
• Sâmbătă: 10:00 – 14:00
• Luni, ziua meciului: 15:30 – 22:15

Atât sâmbătă, conform programului, cât și luni, până la ora 18.00, va fi deschisă o casierie pentru a oferi suport celor care au achiziționat abonamente și au întâmpinat diverse probleme.

Biletele pot fi folosite atât în format digital (pe telefon) sau în format fizic (printate).

Abonații vor intra la meci pe baza abonamentului achiziționat la începutul sezonului, ocupând locul aferent acestuia.

Family Zone-ul va fi amplasat în sectorul K al Tribunei a II-a, copiii sub 7 ani beneficiind de gratuitate. Aceștia trebuie însoțiți de un adult cu bilet valabil. Un adult, odată cu achiziționarea biletului, poate selecta maximum 3 bilete cu valoare 0, pentru copii.

Studenții, elevii și pensionarii beneficiază de 10% reducere în sectorul K al Tribunei a II-a.

Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate în zonele special alocate, în baza certificatului justificativ, însoțit de actul de identitate.

Accesul suporterilor va fi permis începând cu orele 19.30. Pentru a facilita accesul în stadion și pentru a evita situațiile neplăcute, vă rugăm să vă prezentați la stadion cu cel puțin 45 de minute înainte de ora de începere a partidei.