Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ovidiu Burcă își asumă meciul de la sibiu: ”Echipa nu va mai arăta așa în acest sezon”

Prezent la conferința de presă premergătoare meciului cu Politehnica Iași, Ovidiu Burcă a transmis următoarele:

Ovidiu Burcă: ”Îmi asum meciul de la Sibiu. Am gestionat greșit această pauză, asigur suporterii că echipa nu va mai arăta așa în acest sezon. Spun aceste lucruri pentru că au fost mulți oameni la Sibiu, mulți dinamoviști.

La meciul cu CFR, credeam cu toții că acela a fost declicul. Este apăsător. Vă dau totuși exemplu River Plate sau Leeds, este greu să te reîntorci la nivelul primii ligi. Revenirea vine la pachet cu niște frământări, situații complexe. Din interior, dacă analizezi lucrurile, sunt puțini oameni care au de a face cu o situație complexă ca aceasta.

Fanii sunt obișnuiți să câștige campionate, trofee. Unii au răbdare, alții mai puțin. Este timpul să întoarcem situația.

Trebuie să marcăm goluri, este simplu. Noi încercăm să atacăm cu 11 jucători, să ne apărăm cu 11. Ultimii metri de teren țin mult de cum iese mingea din zona 1. În frunte cu mine, trebuie să dau cele mai bune soluții tactice pentru a ajunge în ultimii metri și la finalizare.

Sunt ferm convins că ne vom salva de la retrogradare. O să par puțin rupt de realitate, dar lăsați-mă să am încredere totală în echipa mea. Am ajuns să-i cunosc pe jucătorii mei, ei pe mine. Sunt convins că vom vedea o altă față a echipei de acum.

Putem fi în obiectivul 8-10. Nu e o ruptură atât de mare în clasament. Am stat de vorbă cu cei din conducere săptămâna asta, cred că a fost constructiv și sunt la dispoziția lor. Am susținerea lor 100%.

Cu Iași este un meci foarte interesant, nu am reușit până acum să-i învingem, Grozavu imprimă o agresivitate bună echipei. Trebuie să le sărim pressing-ul și să ajungem în poziții bune la finalizare. E o ambiție, e o chestie de orgoliu, motivație extra să îi batem pe ei.”

Lasă un comentariu