Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Mesaj optimist din partea lui Ovidiu TÂlvan: “Dinamo se va salva de la retrogradare”

Dinamo a revenit în Superligă la finalul sezonului trecut, iar în prezent există temeri cu privire la situația echipei din actualul sezon. Echipa are 7 partide consecutive fără victorie, iar ultimul meci a consemnat un eșec drastic în fața celor de la Hermannstadt, scor 0-4.
Niciun suporter dinamovist nu vrea să ia în considerare o posibilă revenire în eșalonul secund, iar acest lucru este susținut inclusiv de fostul campion cu Dinamo, Ovidiu Tâlvan, cel care a dat lovitura de start în partida de la Sibiu.


El are încredere în proiectul început de antrenorul nostru, Ovidiu Burcă și este convins că echipa nu va avea probleme cu retrogradarea. El este de părere că o victorie ar schimba complet moralul jucătorilor și ar reprezenta un punct de cotitură pentru viitor.


“Dinamo a pierdut pe greșeli, pe lipsă de experiență. Dar sunt convins că se va salva de la retrogradare. E nevoie de un restart, de o victorie, de un meci bun. Dinamo e într-o pasă proastă. Iar jucătorii sunt cu psihicul la pământ.
Cea mai mare greșeală ar fi ca Ovidiu Burcă să-și dea demisia sau să fie dat afară. Conducerea trebuie să rămână alături de antrenor. E nevoie de încredere, de inspirație și de goluri. Hermannstadt poate ajunge în play-off. A dat 4 cu Dinamo și a dominat FCSB și Rapid. Și cred că poate mai mult de atât”,
a declarat Ovidiu Tâlvan, pentru GSP.


Ovidiu Tâlvan a câștigat campionatul cu echipa noastră în anii 2000 și 2002. Are 6 goluri în 268 de partide în prima ligă.
Dinamo se pregătește pentru meciul cu Poli Iași, partidă ce va avea loc vineri, 27 octombrie, pe Arena Națională, începând cu ora 20:30. Echipa noastră a obținut o singură victorie în acest sezon pe teren propriu, scor 1-0, în fața celor de la Botoșani, dar partida a avut loc în luna august.
În cazul unui succes, Dinamo ar reduce diferența de puncte față de echipele aflate în față și ar debloca o situație extrem de complicată.

Bilete – https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-poli-iasi/dinamo-bucuresti-poli-iasi-27-oct-2023/

Lasă un comentariu