Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Discursul lui Ovidiu Burcă, după eșecul drastic cu Hermannstadt: “Este o situație care apasă pe umerii jucătorilor”

Dinamo a pierdut categoric pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 0-4, iar echipa noastră a ajuns la 7 partide consecutive fără succes în Superligă.
Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă, a oferit primele reacții după terminarea partidei și a comentat evoluția meciului și a menționat faptul că își asumă vina pentru rezultatul nesatisfăcător de la Sibiu.
Tehnicianul a cerut liniște pentru a face o analiză mai clară a ceea ce s-a întâmplat în deplasarea de sâmbătă, 21 octombrie.


“Ne-a bătut o echipă care ne-a dominat la toate capitolele. La fotbal trebuie să ai stare de spirit, trebuie să ai agresivitate. Noi nu am avut. Nu mai are rost să discutăm despre planul tactic. Când toate duelurile sunt câștigate de adversari, e greu. Am făcut foarte multe greșeli prostești.
Poate că golul acela anulat ne-a bulversat puțin. Înscrisesem repede, apoi am luat gol repede. Din nou, primim gol și nu avem capacitatea să întoarcem un rezultat. Ăsta e un aspect negativ care ne bântuie.


Nu știu dacă scorul e mare, e mic, am pierdut meritat. E un cumul de factori, nu poți să spui doar mental, doar fizic, doar tactic. Când arăți de maniera în care am arătat noi astăzi, trebuie să taci din gură, să pui capul în pământ și să faci o analiză pentru a vedea ce e de făcut. E greu să joci la Dinamo, dar vă asigur că jucătorii străini care au venit știu ce înseamnă clubul ăsta.
Vreau să stau să mă liniștesc, pentru că a fost un meci foarte prost. Lucrurile trebuie făcute în liniște. Suntem prea la cald, suntem prea supărați să discutăm acum.
Este o situație care apasă pe umerii jucătorilor, este o problemă mentală. Întotdeauna când pierzi, nu poți să spui foarte clar, să pui degetul pe o anumită problemă. Golul anulat, au înscris foarte repede, i-a bulversat pe jucători. Atunci când ești apăsat foarte tare, psihologic te apasă niște situații, fizic se pare că nu au forță, agresivitate.
Îmi pare rău că au plecat acasă triști, faptul că au venit atât de mulți, vreau să le mulțumesc. Din păcate, lucrurile nu au fost în regulă astăzi, e o seară tristă pentru ei. Dinamo arată că este un club mare, iubit peste tot. Fanii vin peste noi, ar trebui să înțelegem mai bine, eu împreună cu jucătorii să dăm mai mult”
, a declarat Ovidiu Burcă, la finalul partidei cu Hermannstadt.


Pentru Dinamo urmează meciul cu Poli Iași, de pe teren propriu, partidă ce va avea loc vineri, 27 octombrie, pe Arena Națională, începând cu ora 20:30.


Bilete – https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-poli-iasi/dinamo-bucuresti-poli-iasi-27-oct-2023/

Lasă un comentariu