Skip to content Skip to footer

 CONFERINȚĂ

POLITIC: “Nu avem timp să ne plângem de milă”

Mijlocașul dinamovist Dennis Politic a prefațat duelul cu Petrolul Ploiești, din play-out, programat pe “Arcul de Triumf” doar cu copii sub 14 ani, inclusiv, în tribunele arenei de lângă Cașin. “Va fi un joc foarte greu, la fel ca toate celelalte, dar suntem motivați să câștigăm meciul de luni seară. Decizia de a juca fără fani a fost supărătoare, e incomodă, nu e o scuză, dar e un dezavantaj. Ne va fi greu, dar nu avem timp să ne plângem de milă”, a declarat Politic.

Iată, mai jos, ce a mai spus Dennis la întâlnirea cu reprezentanții mass-media:

➡️“Mă bucur că vor fi copii în tribune! Îmi doresc să vină în număr cât mai mare, să ne susțină și să strige tare pentru noi”.

➡️“Pauza a fost bună, am muncit foarte mult, m-am antrenat cu echipa și a fost o săptămâna intensă, sper să punem în practică tot ce am lucrat”.

➡️“Este o luptă acerbă, trebuie să ne concentrăm, să obținem cât mai multe victorii și să rămânem în prima ligă. Presiunea este una destul de mare, gestionarea emoțiilor va fi important. Nejucând cu fani, experiența va conta, au mai fost colegi care au trecut prin situații similare. Avem jucători cu experiență pentru a ne putea salva”.

➡️“Este o decizie a comisiei, am discutat în vestiar, ne gândim cu toții cum să ne motivăm mai bine. Nu putem schimba nimic, s-a depus contestație, noi suntem concentrați pentru următorul meci, să fim motivați pentru a obține cele trei puncte”.

➡️“Fanii ne-au susținut tot sezonul, dar mai sunt și anumiți suporteri mai nervoși. Bătăi au mai fost în fotbal, suspendări, dar pentru noi este un moment destul de important, trebuie să ne concentrăm pe ce putem controla”.

Lasă un comentariu