Skip to content Skip to footer

CONFERINȚĂ

KOPIC: “O decizie aspră, toată lumea vrea să vadă stadioane pline”

“E păcat pentru clubul nostru că suntem în această situație, de a juca fără fani. Sper că vom putea juca, până la finalul sezonului, câteva meciuri cu spectatori. O decizie aspră, toată lumea vrea să vadă stadioane pline. Din acest punct de vedere, patru meciuri fără suporteri înseamnă o decizie foarte dură pentru noi, club, echipă, jucători, suporteri. Sper să existe și o altă cale pentru FRF să transmită un mesaj fanilor, dar să înțelegem și situația clubului nostru”, a subliniat antrenorul dinamoviștilor.

Mai jos, ce a mai declarat Željko Kopić la conferința de presă:

➡️“Suntem într-o situație în care trebuie să ne adaptăm, am discutat cu jucătorii, nu vrea să se plângă cineva din echipă de această decizie, să găsim scuze, trebuie să fim pozitivi, să fim motivați.”

➡️“Fanii nu vor fi la stadion, dar vor fi alături de noi. Ne susțin, sunt aproape de noi, trebuie să fim pregătiți, să venim cu energie pentru a câștiga.”

➡️“Meciul cu Petrolul va fi greu, orice duel din play-out va fi greu. Petrolul este o echipă stabilă, are calitate ofensivă și poate crea pericol pe tranziție, însă știm cum trebuie să jucăm și trebuie să fim la un nivel înalt luni seară pentru a câștiga.”

➡️“Pentru mine e important că toți jucătorii sunt pregătiți, am avut 27 la antrenamentul de astăzi. Echipa e motivată, așteptăm meciul cu interes și sper că toți jucătorii să fie la nivelul așteptat.”

➡️“Am auzit că vor veni copiii la stadion, de aceea trebuie să fim motivați suplimentar, să venim cu energie.”

➡️“A fost presiune încă de când am venit, toate meciurile sunt importante. În aceste 8 meciuri va fi presiune pe fiecare dintre noi, trebuie să acceptăm asta, să fim stabili mental. La finalul sezonului, când vom trage linie, pregătirea fizică, tehnică, toate vor conta în rezultatul final.”

Lasă un comentariu