Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

AVANCRONICĂ. DINAMO BUCUREȘTI – FARUL CONSTANȚA (ETAPA 10).

Dinamo București: Golubovic – Homawoo, Bena, Lucas – Moura, Roșu N., Gorka, Costin, Amzăr – Ghezali, Politic. Rezerve – Dujmovic, Roșu I. , Gregorio, Țîră, Iglesias, Bordușanu, Bani, Patriche, Grigore.

Farul Constanța: Aioani – Sîrbu, Larie, Artean, Kiki – Nedelcu, Băluță, Grameni – Budescu, Munteanu, Mazilu. Rezerve – Buzbuchi, Dussaut, Popescu, Silva Gustavo, Vînă, Popescu, Grigoryan, Rivaldo Ferreira Mosca, Sali.

Întâlnim campioana pe Stadionul ”Arcul de Triumf” din Capitală, meci contând pentru etapa a X-a din Superliga României. Un meci împotriva unuia dintre cei mai influenți români indiferent de profesia practicată, Gheorghe Hagi.

Farul vine după o perioadă în care a pierdut puncte importante în clasament, fiind angrenată în două competiții până acum câteva săptămâni. Ovidiu Burcă a mărturisit faptul că e o provocare pentru el duelul tactic cu Hagi, un om despre care antrenorul nostru a avut cuvinte de laudă înainte de partida directă.

Ne așteaptă un meci deschis, cu faze de poartă, ambele echipe practicând un stil de joc definit de timp și spațiu. Două dintre cele mai tinere echipe din România se întâlnesc în această seară. Nu uitați, rezumatul și cronica meciului vă așteaptă pe site-ul nostru imediat după terminarea meciului.

Luptăm pentru că suntem DINAMO!

Lasă un comentariu