Skip to content Skip to footer

SUPERLIGA (ETAPA 10). DINAMO BUCUREȘTI 0-2 (0-1) FARUL CONSTANȚA

Dinamo București: Golubovic – Homawoo, Bena, Lucas – Moura, Roșu N., Gorka, Costin, Amzăr – Ghezali, Politic. Rezerve – Dujmovic, Roșu I. , Gregorio, Țîră, Iglesias, Bordușanu, Bani, Patriche, Grigore.

Farul Constanța: Aioani – Sîrbu, Larie, Artean, Kiki – Nedelcu, Băluță, Grameni – Budescu, Munteanu, Mazilu. Rezerve – Buzbuchi, Dussaut, Popescu, Silva Gustavo, Vînă, Popescu, Grigoryan, Rivaldo Ferreira Mosca, Sali.

Pe Stadionul ”Arcul de Triumf” din Capitală am dat piept cu Farul Constanța, campioana en-titre în mare căutare de puncte după rezultate neconforme cu statutul echipei de la malul Mării Negre.

Din păcate, pierdem partida în mod dezamăgitor, după ce am jucat în superioritate numerică timp de 37 minute.

Rezumatul meciului:

Min. 4 – OCAZIE MARE DINAMO! Lucas Alves intervine perfect pentru a stopa construcția Farului și Neluț Roșu este angajat impecabil de Cristi Costin, dar trage în portar în situație de 1 la 1, în unghi.

Min. 5 – OCAZIE MARE FARUL! O minge care nu este respinsă din careul propriu se încheie, din fericire, cu un șut peste poartă din câțiva metri al lui Artean.

Min.12 – ATAC PERICULOS FARUL! Mazilu are o incursiune frumoasă, îl depășește pe Homawoo, dar trage slab, departe de poarta lui Adnan.

Min. 15 – OCAZIE MARE DINAMO! Ghezali controlează perfect balonul în tușă, ridică capul și îl identifică pe Amzar, care abia apucă să ciupească mingea din alunecare, din 4 metri. Reține Aioani în doi timpi.

Min. 23 – SCHIMBARE DINAMO! Iese accidentat Josue Homawoo, din păcate. Locul lui este luat de Răzvan Patriche, care preia și banderola de Căpitan de la Lucas Alves!

Min. 27 – OCAZIE FARUL! Budescu trage năpraznic de la 30m, Adnan se întinde și atinge mingea cu vârfurile mânușilor. Corner.

Min. 33 – Gol Farul! Budescu înscrie cu o execuție puțin surprinzătoare din careu, la firul ierbii. VAR intervine, însă nu întoarce decizia.

Min. 36 – OCAZIE DINAMO! Neluț preia pe piept în careu și șutează cu stângul, dar în blocajul lui Kiki.

PAUZĂ – Iese de pe teren Gorka Larrucea, îi ia locul Goncalo Gregorio!

Min. 49 – ATAC PERICULOS DINAMO! Politic croșetează în tușă după ce nu a renunțat la o minge 50-50, dar pasa în forță se oprește în blocajul unui adversar.

Min. 53 – OCAZIE MARE DINAMO! Gregorio dă o pasă genială către Amzar care cade după preluarea în careu, dar VAR nu intervine.

Min.61 – ELIMINARE FARUL! David Kiki comite fault tactic la Cristi Costin și încasează al doilea galben. Minim 30 minute pentru alb-roșii în superioritate numerică!

Min. 67 – OCAZIE DINAMO! Dennis Politic preia și șutează în brațele lui Aioani din careu.

Min. 71 – Schimbare, iese Dennis Politic și intră Ahmed Bani.

Min. 74 – OCAZIE DINAMO! Gregorio trage din voleu în adversar din careu.

Min. 76 – OCAZIE DINAMO! Lucas șutează din întoarcere puțin pe lângă poartă.

Min. 77 – Schimbare, iese Lamine Ghezali și intră Cătălin Țîră.

Min. 85 – OCAZIE URIAȘĂ DINAMO! Lucas Alves reia cu capul periculos, dar Cristi Costin trece milimetric pe lângă minge cu poarta goală în față, mingea s-a scurs prin fața porții.

Min. 90 – Gol Farul. Vînă înscrie.

Lasă un comentariu