Skip to content Skip to footer

PLAY-OFF (etapa 7). Dinamo București vs Unirea Dej 0-0

Dinamo București a încheiat la egalitate (scor 0-0) cu Unirea Dej într-un meci disputat pe stadionul “Arcul de Triumf” din Capitală, în a șaptea etapă de play-off în Liga 2.

“Rezultatul nu ne mulțumește total, dimpotrivă, dar asta e, trebuie să recunoaștem că lucrurile nu au fost cum am vrut. În față nu am avut claritatea de care aveam nevoie, în ultimii metri nu am găsit soluții. Din păcate, am avut foarte puține situații în care puteam marca, pe final am împins jocul spre poarta lor. Nu am avut claritatea necesară, chiar dacă poate am avut câteva oportunități. La fel de bine, admit că și ei puteau marca. E de analizat acest meci, sunt multe lucruri care nu mi-au plăcut. Nu voi face analiză în public, dar băieții știu că nu am făcut un meci strălucit. În play-off, orice rezultat e posibil, e foarte disputat. Echipele sunt aproximativ egale, se joacă pe viață și pe moarte! Sunt meciuri foarte tari, iar Dejul, în ultimele meciuri, a stat bine defensiv”, a declarat Ovidiu Burcă la conferința de presă.

Iată, mai jos, caseta meciului:

LIGA 2 / PLAY-OFF / ETAPA 7
București, Stadion “Arcul de Triumf”, 6 mai, 14:45
Dinamo București vs Unirea Dej 0-0

Dinamo București: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche (cpt.), Amzăr (A. Șerban 72) – Iglesias, Larrucea, N. Roșu (I. Roșu 54) – D. Irimia (Bordușanu 46), Ghezali (Al. D. Pop 67), Bani (Borcea 54)
Rezerve: Oncescu – Bena, Buleică, Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Unirea Dej: Railean – Gîț, D. Pop, Chira, Dav. Maftei – Ad. Pop, Al. Militaru (Fulga 52), Matiș (Cătinean 62) – Al. Pop (cpt.), Cocian, Blaj (Burdeț 78)
Rezerve: Cl. Chindriș, Checicheș – Buta, Andrei Pop, Vl. Bogdan, Frăsineanu
Antrenor: Dragoș Militaru

Arbitru: Valentin Naidin (Turnu Măgurele)
Asistent 1: Vlad Bârleanu (Bucureşti)
Asistent 2: Nicușor Marin (Suseni)
Rezervă: Marius Daniel Bădoiu (Craiova)
Observator CCA: Laurenţiu Vărgatu (Brăila)
Observator FRF: George Constantinescu (Slatina)