Skip to content Skip to footer

DINAMO vs FC ARGEȘ 6-1. BURCĂ: “Succesul e cel mai greu de gestionat”

Mulțumit de victoria la scor cu FC Argeș (6-1), în prima manșă a barajului de promovare în Liga 1, antrenorul Ovidiu Burcă a atras atenția asupra faptului că jucătorii dinamoviști trebuie să rămână concentrați pentru returul de la Pitești.

“Scorul e unul la care nu m-am gândit, dar am avut și noroc. A fost ziua aia în care totul merge bine. La Iași, totul mersese pe dos, dar acum e o seară frumoasă, bună. Mai avem returul, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Din patru reprize am câștigat două, mai sunt două. Pentru cei din exterior e ușor, dar o să am în față o săptămână dificilă. În fotbal și în viață succesul e cel mai greu de gestionat. Trebuie să rămânem echilibrați, pentru că nu am realizat nimic. A fost o seară frumoasă, dar ce mă bucură e că oamenii au venit alături de noi, au trimis energie.
La final, toată lumea a plecat fericită acasă, asta e cel mai important. Mai avem un retur la Pitești, nu va fi ușor, pentru că acolo sunt jucători cu CV-uri importante, care au jucători la nivelul Ligii 1 pentru mult timp. Trebuie să fim atenți!
Mă bucur că oamenii vin alături de noi, înseamnă că facem lucrurile bine, e starea de spirit extraordinară, la care am ajuns cu foarte multă trudă. Trebuie să rămânem concentrați, deocamdată nu am realizat nimic, mai avem un pas. Mă bucură și faptul că jucătorii evoluează tot mai bine, cu curaj. Atunci când am venit la Dinamo, nu am văzut asta, dar echipa a făcut progrese. Acum suntem aproape de promovare, dar trebuie să fim atenți la retur, jucătorii trebuie să înțeleagă că partida începe de la 0-0. Trebuie să începem la intensitate maximă returul!”, a subliniat Burcă.