Skip to content Skip to footer

BURCĂ: “Scorul este total nedrept!”

Antrenorul Ovidiu Burcă susține că 0-3 cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe este un scor total nedrept și nu concepe ca obiectivul lui Dinamo în acest sezon să fie evitarea retrogradării în Liga 2.

“Azi, față de celelalte două etape de campionat, n-am ce să le reproșez jucătorilor. Dacă înscriam primii, alta era soarta jocului. Scorul este total nedrept! Ne lipsește încă puțin. Diferența n-a fost așa de mare. Am avut ocazii, trebuie să continuăm. Nu este ușor! Nu va fi simplu nici cu celelalte echipe. Îți trebuie mai mult spirit, mai multă coeziune, calm, luciditate. Au fost mulți jucători noi, unii lipsă, foarte multe schimbări. Lucrurile nu se pot rezolva peste noapte. Eu trebuie să rămân lucid și de aici să mergem mai departe. Este o echipă care a prins play-off-ul la finalul ultimelor minute. Am pornit de la nimic și am ajuns foarte departe. Am adus jucători destul de târziu, dar eu sunt aici să ofer soluții. Nu vreau să mă plâng, dar eu mă confrunt cu o realitate. Avem lipsuri. Suntem la un club care nu acceptă mediocritatea. Nu putem să stăm și să spunem că așteptăm să ne salvăm de la retrogradare. Mai sunt discuții cu anumiți jucători”, a declarat Ovidiu Burcă.

Universitatea Cluj vs Dinamo București, în a patra etapă a acestui sezon, se va disputa sâmbătă, 5 august, la ora 21:30, pe stdionul “Gaz Metan” din Mediaș.