Skip to content Skip to footer

POLITIC: “Scorul nu reflectă jocul!”

Mijlocașii Dennis Politic și Ahmed Bani au vorbit la flash-interviuri după înfrângerea în fața propriilor suporteri, scor 0-3 cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe pe “Arcul de Triumf”.

“Este frustrant, vă dați seama! Scorul nu reflectă jocul! Dacă aș fi marcat, era diferit, dar acesta este fotbalul. Trebuie să profităm de șanse. Nu am avut nici noroc, nu a fost să fie. Este abia primul meci în care joc 60 de minute. De acum, voi crește. Cred că va fi bine, nu trebuie să ne pierdem încrederea. Este un nivel bun în SuperLiga, ne-am bătut de la egal cu adversare foarte puternice și o să vină și rezultatele cât de curând”, a declarat Dennis Politic.

Ahmed Bani crede că echipei noastre i-au lipsit încrederea și luciditatea în primele trei etape din acest sezon. “Nu mai vreau să zic că jucăm bine, rămân la ideea că ne străduim, dar acestea sunt rezultatele. Credeți că noi suntem fericiți? Mister a zis că nu are ce să ne reproșeze. Ne lipsește încrederea, ne lipsește luciditatea, nu suntem insipirați să înscriem. N-am o explicație exactă! O să încercăm să câștigăm toate meciurile care au rămas. Avem o echipă bună și putem face față cu brio în SuperLiga”, a subliniat Bani.