Skip to content Skip to footer

BURCĂ: “În repriza a doua am pierdut încrederea”

Antrenorul Ovidiu Burcă a declarat după eșecul cu Politehnica Iași că echipa noastră nu a reușit să gestioneze primirea golului egalizator chiar cu câteva minute înainte de pauză.

“Au fost două reprize diametral opuse, așa se întâmplă când o echipă tânără nu reușește să gestioneze primirea unui gol târziu, pe finalul primei părți. Prima repriză cred că a fost controlată de noi, am jucat cu entuziasm, cu curaj. Era important să găsim soluții, să sărim presingul lor. În prima repriză am găsit soluții, dar în repriza a doua am pierdut încrederea și am arătat rău, din păcate! A contat și schimbarea lui Țîră, am schimbat planul. S-a accidentat și l-am schimbat pentru că nu mai putea să continue. În momentul în care iei un gol așa târziu în prima repriză, trebuie să ai caracter, să ai curaj. Trebuie să învățăm lucrurile acestea, dar suntem o echipă tânără. Am primit gol, la pauză am încercat să încurajez jucătorii, dar nu am reușit. Încrederea e singurul lucru pe care nu trebuie să îl pierzi, indiferent ce s-ar întâmpla. Dar, când ești tânăr, se mai întâmplă, trebuie să învățăm”, a spus Ovidiu Burcă.

“Încerc să le ridic moralul jucătorilor, să reglăm lucrurile care nu au mers, trebuie să regândim, să vedem ce am greșit. Suntem în play-off, jucăm cu cel mai bune echipe din campionat, dar nu cedăm, mergem înainte. Trebuie să găsim resurse, energie, să mergem la Buzău să câștigăm. Trebuie să ridicăm capul, să muncim, să rezolvăm lucrurile care ne-au dereglat. Trebuie să ne luptăm pentru locul 3, încă se joacă”, a încheiat Burcă.