Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

AVANCRONICĂ. OȚELUL GALAȚI – DINAMO BUCUREȘTI (ETAPA 11).

Dinamo București: Golubovic – Moura, Patriche, Lucas, Bena, Costin – Roșu N. , Gorka, Borcea – Politic, Gregorio.

REZERVE – Dujmovic, Roşu I., Iglesias, Abdallah, Borduşanu, Giafer, Grigore, Irimia, Ghezali

Oțelul Galați: Dur Bozoanca – Adăscăliţei, Cisse, Lovric, Gomes Silva – Varela, Da Silva, Cisotti – Maciel, Fatai, Bodisteanu

REZERVE – Stoian, Jardan, Zivulic, Zhelev, Ghiocel, Latouchent, Tănasă, Pop, Cîrjan

Astăzi, pe stadionul din Galați se întâlnesc Dinamo București și echipa oaspete pentru prima dată în Superliga din 2015. Pe vremea aceea, Marius Niculae marca golul decisiv într-o victorie a echipei alb-roșii, tot în deplasare.

Echipa noastră este într-o goană după puncte, cu toții ne dorim o victorie care să ne urce în clasament pe un provizional loc 12. Întâlnim echipa care faultează cel mai des din ligă din punct de vedere statistic, iar Dinamo este cea mai faultată echipă din Superliga. Cu alte cuvinte, ne așteptăm la un meci de luptă la Galați, un meci care va testa nervii și determinarea băieților noștri.

Absenți sunt Ilic, Bani și Amzar. Primii doi sunt menajați, iar Costin Amzar este suspendat. Josue Homawoo este și el în recuperare după accidentarea musculară. Din lotul uzual mai lipsește și David Irimia, care nu a făcut deplasarea la Galați. Remarcăm nevoia de a juca cu alt jucător Under-21 astăzi, alesul fiind Valentin Borcea pentru rolul de titular, pe bancă mai fiind și, la nevoie, Alexandru Irimia, un jucător foarte promițător și de perspectivă.

Întâlnim o echipă dificilă, incomodă, care are un apetit ofensiv bun, urcând mulți oameni în careu cu fiecare șansă. Dinamo atacă astăzi cu Politic și Gregorio, fiind interesant să vedem sistemul de joc propus de Ovidiu Burcă, cei doi având posibilitatea de a elibera spațiu în ultima treime pentru Borcea, mijlocașul nostru ofensiv de astăzi.

Rezumatul partidei, doar pe dinamo1948.ro imediat după fluierul de final!

HAI DINAMO!

Lasă un comentariu