Skip to content Skip to footer

Abonamente 2024-2025

După expirarea perioadei de abonare dedicată exclusiv reabonărilor, abonamentele pentru sezonul regular 2024-2025 sunt disponibile, începând din 28 iunie, pentru toți suporterii dinamoviști!

Echipa are nevoie de abonați, de nucleul unei galerii de legendă, recunoscută și respectată în toate colțurile lumii.

Calitatea de “abonat al clubului Dinamo” reprezintă, în egala măsură, un privilegiu și o responsabilitate. Este un privilegiu să fii, meci de meci, în rândul suporterilor care au scris istorie, care au dovedit că sacrificiul pentru echipa de suflet nu cunoaște limite, care au demonstrat că nimic nu este imposibil pentru cei cu adevărat loiali clubului, până la moarte și dincolo de ea. Este o uriașă responsabilitate să te afli printre cei care duc legenda mai departe.

Abonamentele vor fi valabile atât pentru meciurile disputate pe Arcul de Triumf, cât și pentru cele de pe Arena Națională.

Pentru toți cei interesați să intre în posesia unui abonament pentru sezonul regular 2024-2025, sunt disponibile următoarele opțiuni:

𝗣𝗲𝗹𝘂𝘇𝗮 𝗡𝗢𝗥𝗗, 𝗣𝗖𝗛 – 𝟰𝟬𝟬 𝗥𝗢𝗡
𝗟𝗼𝗰 𝗗𝗡𝗟, 𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗻𝗮 – 𝟰𝟬𝟬 𝗥𝗢𝗡
𝗣𝗲𝗹𝘂𝘇𝗮 𝗦𝗨𝗗, 𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗻𝗮 – 𝟰𝟬𝟬 𝗥𝗢𝗡
𝗧𝗿𝗶𝗯𝘂𝗻𝗮 𝟮 𝗘𝗦𝗧, 𝗙𝗮𝗺𝗶𝗹𝘆 – 𝟲𝟬𝟬 𝗥𝗢𝗡
𝗧𝗿𝗶𝗯𝘂𝗻𝗮 𝟮 𝗘𝘀𝘁 – 𝟳𝟱𝟬 𝗥𝗢𝗡
𝗧𝗿𝗶𝗯𝘂𝗻𝗮 𝟭 𝗩𝗲𝘀𝘁 – 𝟭.𝟭𝟰𝟴 𝗥𝗢𝗡
𝗩𝗜𝗣 𝗘𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝗰𝗲 – 𝟰.𝟵𝟰𝟴 𝗥𝗢𝗡 – 𝗽𝗮𝗰𝗵𝗲𝘁𝘂𝗹 𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝗱𝗲 𝗹𝗼𝗰 𝗩𝗜𝗣, 𝗺𝗮̂𝗻𝗰𝗮𝗿𝗲, 𝗯𝗮̆𝘂𝘁𝘂𝗿𝗶, 𝘁𝗿𝗶𝗰𝗼𝘂 𝗱𝗲 𝗷𝗼𝗰 𝘀𝗲𝗺𝗻𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗷𝘂𝗰𝗮̆𝘁𝗼𝗿𝗶 – 𝘁𝗿𝗶𝗰𝗼𝘂𝗹 𝘃𝗮 𝗳𝗶 𝗼𝗳𝗲𝗿𝗶𝘁 𝗹𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗽𝗿𝗲𝘇𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿𝗲 𝗹𝗮 𝘀𝘁𝗮𝗱𝗶𝗼𝗻.

🚨 𝗔𝗯𝗼𝗻𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗗𝗘𝗨𝗦 (𝗗𝗶𝗻𝗮𝗺𝗼 𝗘𝘁𝗲𝗿𝗻 𝗨𝗻𝗶𝗰𝘂𝗹 𝗦𝗲𝗻𝘀) – 𝟵𝟰𝟴 𝗥𝗢𝗡

Abonamentul DEUS înlocuiește, începând din acest sezon, abonamentul Diaspora, păstrând aceleași principii. Noua denumire a abonamentului reflectă atașamentul profund pentru Dinamo al celor care aleg să devină abonați, chiar dacă știu că nu pot ajunge constant la stadion. Abonamentul DEUS include un tricou semnat de jucători, care va fi acordat la prima prezență pe stadion sau, la cerere, va fi transmis prin servicii de curierat. Pentru acest tip de abonament nu este atribuit un anumit loc, însă abonaților DEUS care fac o solicitare, prin intermediul mail-ului de ticketing ([email protected]), cu cel puțin 72 de ore înaintea meciului, li se va repartiza un loc în limita disponibilităților.

Pentrul noul sezon, Dinamo 1948 pune la dispoziția suporterilor mai multe metode de achiziție a abonamentelor:

1. Achiziționare directă de la casa de bilete a stadionului Arcul de Triumf.
2. Plata online cu ridicarea abonamentului de la casa de bilete a stadionului Arcul de Triumf.
3. Plata online și livrarea cardului fizic prin curier, la adresa solicitată în comandă.
4. Plata online și primirea abonamentului pe e-mail în format electronic (NU se emite card fizic). Abonamentul în format electronic poate fi salvat în wallet, asigurând accesul pe stadion similar celui fizic.

‼️ Mențiuni speciale:

1. Abonamentele sunt valabile pentru toate meciurile disputate, în calitate de gazdă, în campionat, în sezonul regulat.
2. Începând din sezonul 2024-2025, abonațîi care stiu că nu pot ajunge la meci au posibilitatea de a anunța Clubul, astfel încât locul care le-a fost rezervat să poată fi acordat unui alt suporter.
3. Realocarea locurilor pe Arena Națională:
i. Vip (Arc) -> Vip (Arena) sector 138 – Central;
îi. Tribuna 1 (Arc) -> Vip (Arena) sector 128/129/130/131 – lateral
iii. Tribuna 2 (Arc) -> Tr2 (Arena) sector 114 family și studenți / sector 116 abonați standard .
iv. Sectoarele speciale, dedicate Peluzei NORD și Peluzei SUD, vor fi comunicate direct către reprezentanțîi acestor două facțiuni.
4. Programul casieriilor de la stadionul Arcul de Triumf:
i. vineri 28 iunie – joi 4 iulie, interval orar 16.00 – 20.00;

Abonamentele pot fi utilizate atât în format digital, cât și fizic.

Începem un nou sezon! Ne pregătim să scriem, împreună, o nouă filă din cea mai frumoasă poveste adevărată, povestea Dinamo!

𝑪𝒂̆ 𝒅𝒂𝒄𝒂̆ 𝒏-𝒂𝒎 𝒇𝒊, 𝒏𝒖 𝒔-𝒂𝒓 𝒎𝒂𝒊 𝒑𝒐𝒗𝒆𝒔𝒕𝒊!

Bilete – Shop Oficial Dinamo (dinamo1948.ro)

Lasă un comentariu