Skip to content Skip to footer

Primii pași spre performanță

Vacanța de două săptămâni, anunțată de antrenorul principal Željko Kopić, s-a sfârșit.

Dinamo și-a reluat astăzi pregătirile pentru un nou sezon de SuperLigă cu un singur obiectiv, revenirea echipei în elita fotbalului.

Prima zi de fotbal a început dimineață, la ora 8:00, la vizita medicală și a continuat, la ora 18:00, cu un antrenament pe terenul central al bazei de pregătire de la Săftica.

Reunirea dinamoviștilor a venit cu schimbări în staff-ul tehnic și medical al echipei.

Le mulțumim pe această cale celor trei antrenori secunzi Marijo Tot, Iulian Mihăescu și Sorin Colceag pentru profesionalismul de care au dat dovadă de-a lungul timpului, pentru atașamentul demonstrat față de club.

Au plecat tehnicieni experimentați, au venit antrenori tineri, licențiați, formați în Academia Dinamo, Victor Petcu de la U17 și Adrian Marcu de la U16.

Antrenorul de portari Alessandro Caparco, “preparatorii” Aleksa Boskovic și Mădălin Udrea, precum și medicul Haj Kanameh Talal au fost confirmați în funcții.

Staff-ul medical a suferit modificări pentru noul sezon competițional.

Îi mulțumim lui Constantin Covaciu, lui Dănuț Covaciu și suntem bucuroși să-i avem alături de noi pe maseurii Bogdan Ionescu, Alin Grosu și Andrei Brăteanu.

Lotul dinamoviștilor va avea din acest sezon un nutriționist, specializat în Spania, Javier Rodriguez Rocinau.

Aceste schimbări în staff-ul tehnic și medical sunt doar primii pași pentru a forma o echipă competitivă, pentru a vorbi despre performanță la Dinamo.

Lasă un comentariu