Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Suntem o echipă fantastică”

Francezul Lamine Ghezali a fost cel mai bun jucător al meciului Dinamo București vs CSA Steaua, scor 3-0 (0-0) pentru echipa pregătită de Ovidiu Burcă.

Mijlocașul ofensiv al echipei noastre a marcat două goluri în prelungirile partidei și a vorbit despre șansele la promovare. “Aceste trei puncte au fost foarte importante pentru echipă și pentru a putea crede în continuare în șansele promovării. Sunt foarte fericit. Am mai jucat în derby-uri în Franța, dar având în vedere atmosfera de pe stadion, e cea mai importantă victorie. Sunt foarte fericit. E un derby și pentru fani e cel mai important. Mai avem un meci. Nu știm dacă Oțelul va câștiga sau nu, dar trebuie să credem în continuare în promovare. Și trebuie să jucăm la fel”, a declarat Lamine Ghezali.

9 goluri a marcat Ghezali pentru Dinamo în acest sezon, 8 în Liga 2 și unul în Cupa României.

“Dinamo joacă fotbal șampanie, suntem o echipă fantastică! Eu zic că azi am fost net superiori. Noi ne motivăm acolo, în vestiar, suntem într-un moment foarte bun. Suntem bine și în plan financiar, dar și în plan fotbalistic. Totul merge bine la Dinamo în aceste momente. La cum am jucat după prima parte a campionatului, eu zic că merităm să promovăm”, a subliniat și mijlocașul Ahmed Bani.

“Am respectat planul tactic, asta a fost cheia principală. Am avut agresivitate și dăruire, fiecare și-a respectat sarcinile. A treia oară e cu noroc. Suntem fericiți că am câștigat. Ne bucurăm și ne concentrăm pe ultimul meci de la Iași”, a încheiat Deniz Giafer, marcatorul primului gol în victoria cu 3-0 împotriva celor de la CSA Steaua.