Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BARAJ PENTRU LIGA 1. Bilete la Dinamo București vs FC Argeș

Nu este de ajuns să vrem victoria, ci trebuie să fim parte din ea! Cu fiecare inimă, cu fiecare glas, cu fiecare răsuflare, cu fiecare gând și emoție! DINAMO ne cheamă! DINAMO are nevoie de noi! Indiferent dacă ești jucător, legendă, ultras sau simplu suporter!

Indiferent dacă ai descoperit dragostea pentru DINAMO acum câțiva zeci de ani sau chiar acum. Vocea ta se aude! Dorința ta va scrie istoria lui DINAMO! Cu toții contăm pentru DINAMO!

Te așteptăm pe Arena Națională! Ne așteaptă un meci crucial! Trăim un moment pentru care am luptat împreună și tot împreună trebuie să trăim victoria! Luni, 29 Mai, ora 20.00, ne întâlnim să încurajăm, împreună, DINAMO la barajul pentru întoarcerea in Superligă! Prețul biletelor la peluze va fi de 19,48lei. Intră pe următorul link: https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-fc-arges-baraj…/ și vino alături de DINAMO!

Săptămâna trecută, conducerile cluburilor Dinamo și FC Arges, împreuna cu FRF și deținătorii drepturilor de televizare, au agreat de comun acord programarea meciurilor de baraj, urmând ca Dinamo să dispute meciul tur în ziua de luni, nu sâmbătă. În acest mod, beneficiem de un timp suficient și cât mai echitabil pentru refacere a jucătorilor, apropiindu-ne de FC Argeș, care beneficiază de două zile în plus. Implicit, în acest mod putem și să ne maximizăm șansele de recuperare a jucătorilor accidentați și să pregătim o calificare pe măsura așteptărilor și a eforturilor uriașe depuse de către toți dinamoviștii.

Vă așteptăm pe Arena Națională, să fim iar alături de DINAMO, în cel mai important meci disputat pe teren propriu din acest sezon!