Skip to content Skip to footer

23

Răzvan

PATRICHE

Despre PATRICHE RĂZVAN

Atunci când Răzvan Patriche debuta la echipa mare a Sportului Studențesc în anul 2005, frații Irimia nu erau născuți, iar colegul său din compartimentul fundașilor centrali, Deniz Giafer, avea vârsta de 5 ani. Longevitatea lui Răzvan este dovada condiției fizice foarte bune și a modului corect și profesionist cu care abordează orice meci sau antrenament.

Venit de la Academica Clinceni în sezonul 2021-2022, Răzvan a devenit instantaneu titular în inima apărării roș-albe. Din păcate, actualul căpitan al clubului a luat parte la nefericita retrogradare, prima din istoria clubului. Asemenea lui Gabriel Moura, Răzvan a dorit să continue cu Dinamo, pentru a pune umărul la reconstrucția echipei. Conform cifrelor Instat, el este cel mai bun jucător din sezonul regular 2022-2023 din Liga 2, dovedind că vârsta este doar un număr.

Meritul lui Răzvan este și ascensiunea rapidă a colegilor săi mai tineri din cadrul apărării, însușindu-și din presiunea specifică atunci când îmbraci tricoul lui Dinamo. Cel mai vocal jucător dinamovist este și căpitanul nostru, un titlu mai mult decât meritat pentru veteranul român.

3 selecții are Răzvan la naționala U21, reușind să și marcheze într-un amical împotriva Greciei U21, scor final 1-0 în anul 2006.