PATRICHE: “E important că adunăm puncte”

Căpitan al echipei noastre, Răzvan Patriche a marcat în minutul 47 unicul gol al meciului Dinamo București vs Ripensia Timișoara, scor 1-0 în Liga 2 (etapa 10), când a reluat cu capul, din interiorul careului, mingea trimisă din corner de Ahmed Bani.

“În prima repriză am avut ceva situații, dar ne-a lipsit golul. A doua repriză a venit golul, după care am ținut de posesie. Pe final, ne-am retras ca să ținem de rezultat. Ripensia se apără bine, joacă pe contraatac. Din fericire pentru noi, nu ne-a pus probleme și e bine că am luat cele trei puncte. E important că adunăm puncte, dar trebuie să crească și jocul de la meci la meci. Deocamdată avem șanse la play-off, mai sunt multe puncte puse în joc, sper să le adunăm și la final să fim acolo. Am început greu campionatul, nu am fost omogeni, dar acum ne descurcăm mai bine, se văd traseele de joc. Se văd multe îmbunătățiri. Fiecare meci e important pentru noi, fie că e în Cupa României, fie că e în campionat. Ne dorim să câștigăm. Aștept cât mai mulți fani la meciul cu Craiova din Cupa României”, a precizat Patriche.

Leave a comment

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT