NELUȚ ROȘU: “Suntem un grup frumos, de la zi la zi arătăm o formă din ce în ce mai bună”

Intrat în minutul 36 al meciului cu FC U Craiova, în locul atacantului Cătălin Țîră, accidentat, mijlocașul Neluț Roșu a fost protagonistul unor ocazii importante ale dinamoviștilor și a vorbit despre obiectivele echipei.

“Am arătat un joc bun, consistent, în ultimele partide și în această seară am jucat la victorie. Sperăm să trecem de grupe și, de ce nu, să jucăm finala. Noi vrem să promovăm și e normal să ne batem cu cei din prima ligă de la egal la egal, ca să sperăm la ceva. Asta ne dorim, muncim în fiecare zi pentru acest lucru. Să vedem pas cu pas ce o să se întâmple. Vrem mai mult, n-am avut un început bun, dar ușor-ușor am reglat lucrurile, am avut un timp foarte scurt, n-am apucat să legăm jocul, cu 10 zile înainte să înceapă campionatul nu aveam antrenor… Suntem un grup frumos, de la zi la zi arătăm o formă din ce în ce mai bună”, a declarat Neluț Roșu.

Sepsi Sf. Gheorghe este următorul adversar în Cupa României, pe teren propriu, a doua etapă în noul format al competiției fiind programată pe 9 noiembrie.

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT