“Mai avem trei finale de jucat anul viitor și vom pregăti aceste meciuri cu multă încredere”

Continuăm să sperăm la un loc de play-off în Liga 2 după succesul obținut la Brașov, în ultima etapă a anului.

Iulian Roșu a fost jucătorul meciului FC Brașov vs Dinamo București, scor 0-2 (0-1) pe stadionul “Tineretului”, în etapa a 16-a din Liga 2. În prima repriză, în minutul 14, mijlocașul dinamovist a obținut un penalty după un duel cu Ivan Fustar, transformat de Vasile Buhăescu, iar în partea secundă a stabilit scorul final cu o execuție de excepție.

“Pentru a mai spera la play-off trebuia să câștigăm la Brașov și am făcut-o. Am dominat jocul și suntem fericiți că am reușit să punem în practică ce am lucrat la antrenamente. Din păcate avem «ancora» de la începutul sezonului, atunci când am pierdut cinci jocuri din șapte meciuri și de atunci ducem o muncă de recuperare. Mai avem trei finale de jucat anul viitor și vom pregăti aceste meciuri cu multă încredere. Chiar dacă suntem pe locul 8, Dinamo vine tare din spate! Dacă începeam sezonul cu jocul de acum, eram în primele trei echipe din Liga 2. Eu mă bucur că Dinamo începe să arate din ce în ce mai bine și îi facem pe suporteri fericiți. Victoria este și pentru ei. Pe mine chiar m-au impresionat fanii lui Dinamo. Până să vin la Dinamo aveam o percepție greșită și vă spun că la înfrângeri niciodată fanii nu ne-au certat. Mesajul galeriei a fost mereu să ținem capul sus și să luptăm mai departe”, a declarat Iulian Roșu.

“Iulian Roșu este un copil cu o mentalitate extraordinară. El este atipic pentru jucătorul român, disciplinat, harnic și foarte educat. Îl știu din perioada în care l-am avut la Rapid, iar acum drumurile noastre s-au întâlnit la Dinamo. El încă nu și-a atins potențialul maxim și sper ca aici, la Dinamo, să-i oferim tot ceea ce are nevoie pentru ca el să atingă potențialul maxim”, a spus antrenorul Ovidiu Burcă despre Iulian Roșu.

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT