LIGA 2 (etapa 9). Minaur Baia Mare vs Dinamo București 1-1 (1-1)

Dinamo București a încheiat la egalitate partida cu Minaur Baia Mare, scor 1-1 (1-1) pe stadionul “Viorel Mateianu” din Baia Mare, în etapa a noua de Liga 2.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a deschis scorul prin Ahmed Bani în minutul 36, din penalty, fiind egalată în prelungirile primei reprize, 45+2, gol Sergiu Ciocan.

Cu 10 puncte, echipa noastră ocupă locul 14 în clasament și va juca etapa viitoare cu Ripensia Timișoara (sâmbătă, 15 octombrie, ora 12:00, stadion “Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Iată, mai jos, caseta meciului:

Minaur Baia Mare vs Dinamo București 1-1 (1-0)
Liga 2, etapa 9, Baia Mare, Stadion Viorel Mateianu, 9 octombrie, 11:00
Au marcat: Sergiu Ciocan (45+2) / Ahmed Bani (36-penalty)

Minaur Baia Mare: Băilă – C. Alexe, R. Lazăr, Mondragon (cpt.), Al. Stoian (I. Neacșu 46) – Gneba, Donca, R. Stănescu (Bakare Ouato 66), Sg. Ciocan (Rotar 78) – Chinde, Muacir (C. Stanciu 78)
Rezerve: Al. Costache – Oiță, D. Matei, D. Simion, Potcoavă
Antrenor: Ciprian Danciu

Dinamo 1948 București: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche (cpt.), Amzăr – Iglesias, Larrucea (Dudea 62), N. Roșu (V. Borcea 72) – Bordușanu, Al. Pop, Bani (Ghezali 58)
Rezerve: Fara – Bena, Țîră, A. Șerban, Delciu, Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Arbitru: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe)
Asistent 1: Ioan Alexandru Corb (Satu Mare)
Asistent 2: Casian Băla (Arad)
Rezervă: Csaba Papp (Luduş)
Observator FRF: Romeo Malac (Timişoara)
Observator CCA: Zaharia Ciev (Timişoara)

OVIDIU BURCĂ: “În primul rând, plec cumva supărat, pentru că era un meci pe care ar fi trebuit să îl câștigăm. O primă repriză bună, cred că cea mai bună a noastră de când am venit la Dinamo. Golul lor a căzut cumva contrar cursului jocului. A fost un moment psihologic și sunt supărat că în a doua repriză nu am mai jucat la fel. La pauză am încercat să îi liniștesc pe jucători, pentru că un astfel de gol venit pe finalul unei reprize dominate de la un capăt la altul te poate afecta. Sunt supărat pentru că reacția lor nu a fost una ok, dar mergem înainte, învățăm din lucrurile acestea.
Un meci nu e făcut doar din lucruri bune, sunt și momente psihologice pe care trebuie să știi să le gestionezi. Golul primit ne-a pus plumb în picioare și am pierdut controlul jocului, ceea ce nu-mi doresc. Îmi doresc mereu să controlez jocul, să avem posesia. În a doua repriză lucrurile nu au fost așa cum îmi doream, dar asta este. Am câștigat un punct, vedem ce e de reparat. Sunt lucruri bune, rămânem cu un punct, dar mă mâhnește faptul că echipa nu a avut reacție după golul primit. Cred că de la meci la meci arătăm lucruri bune și ăsta este detaliul care mă interesează în principal”.

 

Leave a comment

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT