LIGA 2 (etapa 7). Gloria Buzău vs Dinamo 1948 București 2-1 (1-1)

Dinamo 1948 București a pierdut partida cu Gloria Buzău, în deplasare, în etapa a șaptea din Liga 2.

Fundașul central Deniz Giafer a deschis scorul în minutul 2 al meciului disputat pe stadionul “Gloria”, marcând cu capul după un corner executat de Ahmed Bani.

Ariel Lopez a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 24 și Pablo Gaitan (79) avea să stabilească scorul final, 2-1 pentru Gloria Buzău.

Iată, mai jos, caseta meciului:

Gloria Buzău vs Dinamo 1948 București 2-1 (1-1)
Liga 2, etapa 7, Buzău, Stadion “Gloria”, 18 septembrie, 11:00
Au marcat: Ariel Lopez (24), Pablo Gaitan (79) / Deniz Giafer (2)

Gloria Buzău: Stoian – Pîrvulescu, Vîrtej, Lopez, Uțiu, Honciu (Val. Alexandru 85), Trebotic, Blejdea (Gaitan 69), Neicuțescu (Wiktorski 85), Cr. Ciobanu (Al. Munteanu 77), Boiciuc (Matiș 85)
Rezerve: Boison – Mandea, Oteliță, D. Lazăr
Antrenor: Cristian Pustai

Dinamo 1948 București: Dujmovic – De Moura, Giafer, Patriche (cpt.), Amzăr – N. Roșu – Ghezali, Iglesias, Bordușanu, V. Lazăr (Buhăescu 58) – A. Bani (Al. Pop 71)
Rezerve: Oncescu – Bena, I. Roșu, A. Șerban, Buleică, Larrucea, Delciu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Arbitru: Ovidiu Robu (Chitila)
Asistent 1: Daniel Vlase (Galaţi)
Asistent 2: Cristian Voicu (Focşani)
Rezervă: Gabriel Mihuleac (Iaşi)
Observator FRF: Lucian Cîrjă (Constanţa)
Observator CCA: Petre Radu (Bucureşti)

OVIDIU BURCĂ: “Au fost câteva momente psihologice. La ocaziile pe care le-am avut în prima repriză, puteam să facem 2-0 sau 3-0. Să ai atâtea ocazii, să ajungi acolo atât de ușor și să ratezi de maniera asta, poate că nu meritam mai mult.
Din păcate, continuăm să nu strângem puncte și asta e cel mai dureros pentru mine. Să creezi ocazii cu atât de multă ușurință și să nu le fructifici, fotbalul te pedepsește. Ce să lipsească? Puțină luciditate, puțină concentrare poate. În ultimii metri de teren, jucătorul trebuie să ia decizii, să fie lucid, stăpân pe el, asta lipsește.
Ce să zic? Iar să zic că echipa arată bine? Da, arătăm din ce în ce mai bine, dar echipa nu adună puncte și e dureros. De fiecare dată jucăm bine, controlăm bine jocul cu minge și fără minge, creștem intensitatea jocului, creștem ritmul. Din păcate, ratezi în halul ăsta!
E binevenită pauza, sper să mai reglăm și să mai schimbăm ceva, să venim cu ceva nou în metodele și mijloacele de pregătire și poate reușim, în primul rând, să înscriem și să nu luăm gol, pentru că, de fiecare dată, luăm un gol mai mult decât adversarul, asta e o altă problemă pe care trebuie să o rezolvăm.
După fiecare interviu am zis că facem o echipă competitivă. Ne batem de la egal la egal cu echipe care au bugete mari, au avut timp, au adus jucători. Trebuie să vedem și lucrurile astea și să avem răbdare. Din păcate, știți cum e la Dinamo, lumea nu are răbdare”.

Leave a comment

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT