LIGA 2 (etapa 15). Politehnica Iași vs Dinamo București 1-0 (0-0)

Dinamo București a cedat la Iași, scor 1-0 pentru Politehnica, în etapa a 15-a din Liga 2, unicul gol al meciului fiind marcat de Cătălin Hlistei în minutul 49.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă rămâne cu 21 de puncte, locul 10 în clasament, cu patru etape rămase de disputat până la finalul sezonului regular.

Ce a declarat Ovidiu Burcă

“Sunt supărat nu neapărat că am pierdut, ci pentru că nu am fost destul de agresivi, așa cum mi-aș fi dorit, pe faza de apărare, iar când am avut mingea ne-a lipsit puțin personalitatea, luciditatea în ultimii metri. Chiar dacă rezultatul a fost decis de o execuție extraordinară a lui Hlistei, rămân cu supărarea asta că echipa nu a arătat cum mi-aș fi dorit. Vom analiza de ce nu am jucat cum îmi doream, cert este că nu trebuie să arătăm așa. O echipă care vrea să promoveze trebuie să aibă agresivitate, personalitate când are mingea și noi nu le-am avut. Știți foarte bine că am mers pe sârmă de când am venit aici. Dar am simțit că echipa a făcut un progres. Și înfrângerile fac parte din procesul de dezvoltare. Poți să înveți și din înfrângeri. De când am venit aici jucăm numai meciuri cruciale. Toate punctele au importanță, sunt vitale. Dar nu poți să construiești ceva durabil în două luni, după ce alții, ani de zile, au distrus clubul ăsta. Nu vreau să îmi cereți mie lucrul acesta, pentru că e imposibil. Încercăm să readucem clubul în elita fotbalului. Am făcut un meci prost, dar nu am cedat presiunii. Eu am venit aici și mi-am asumat o situație. Eu nu am promis că o să promovăm, am promis că o să fac o echipă care să lupte până în ultimele etape pentru play-off”.

Iată, mai jos, caseta meciului:

Politehnica Iași vs Dinamo București 1-0 (0-0)
Liga 2, Etapa 15, Iași, Stadion “Emil Alexandrescu”, 26 noiembrie, 16:00
A marcat: Cătălin Hlistei (49)

Politehnica Iași: Jankov (Brînză 90+4) – Martac, Tincu, Plămadă (cpt), Finica – Vașvari, Telcean – A. Dumitru, A. Roman (Marchioni 87), Hlistei (Plokhotnyuk 87) – Harrison (Tomczyk 90+8)
Rezerve: Kouadio, Fosu-Mensah, Ciaun, Fr. Cristea, Bujor
Antrenor: Leo Grozavu

Dinamo București: Oncescu – Moura, Giafer, Patriche (cpt), A. Șerban (Amzăr 51) – Gorka Larrucea, Bena (N. Roșu 51), I. Roșu – V. Borcea (Ghezali 82), Buhăescu, Bani (Al. Pop 61)
Rezerve: Fara – Dudea, Țîră, Tomozei, Delciu
Antrenor: Ovidiu Burcă

Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti)
Asistent 1: Gabriel Sabin Stroe (Piteşti)
Asistent 2: Vlad Bârleanu (Bucureşti)
Rezervă: Sergiu Mavriche (Bacău)
Observator FRF: Mircea Bucur (Târgu Mureş)
Observator CCA: Cristian Sava (Bacău)

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT