LIGA 2 (etapa 14). Dinamo București vs Dumbrăvița 4-1 (0-0)

Dinamo București a câștigat meciul cu Dumbrăvița, scor 4-1 (0-0), în etapa a 14-a din Liga 2. Iulian Roșu (46), Vasile Buhăescu (60-penalty) și Valentin Borcea (79, 90) au marcat golurile dinamoviștilor pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu, pentru bănățeni a înscris Alexandru Martinov (67).

A fost a șasea victorie a roș-albilor în 14 etape disputate în Liga 2. “A fost un meci bun, am avut intensitate foarte bună. I-ați văzut pe adversari și la meciul cu CFR Cluj, sunt o echipă cu care ai nevoie de răbdare și de o circulație bună a balonului. În prima repriză am avut, dar nu așa cum m-ar fi mulțumit. Am schimbat la pauză și a fost mult mai bine în repriza a doua. Sunt bucuros că băieții au înscris patru goluri, veneam după câteva meciuri în care se tot spunea că nu marcăm, iar eu am spus că e nevoie de timp să înscriem mai mult. La 2-0, am avut un moment de relaxare, care nu mi-a plăcut. Probabil că, neavând 2-0 de mult timp, s-au relaxat băieții. Va trebui să fim mult mai atenți, ne pot costa astfel de momente. Valentin Borcea e un tip talentat. El era accidentat când am venit la Dinamo, era nerăbdător să intre, dar copiii ăștia trebuie să aibă răbdare. I-am spus că o să îl bag când o să simt că am nevoie de el. E un băiat cu atitudine, care, în ultimii metri de teren, are tupeu și are și mijloacele tehnice să finalizeze, să dea ultima pasă”, a declarat antrenorul Ovidiu Burcă după victoria la scor cu Dumbrăvița.

Iată, mai jos, caseta meciului:

Dinamo București vs Dumbrăvița 4-1 (0-0)
Liga 2, Etapa 14, Giurgiu, Stadion “Marin Anastasovici”, 13 noiembrie, 11:00
Au marcat: Iulian Roșu (46), Vasile Buhăescu (60-penalty), Valentin Borcea (79, 90) / Alexandru Martinov (67)

Dinamo 1948 București: Oncescu – Moura, Giafer (cpt.), Bena, Amzăr (A. Șerban 70) – Iglesias, Gorka Larrucea (Dudea 89), Iulian Roșu (Borcea 68) – Ghezali (Al. Pop 46), Buhăescu, Bani (Neluț Roșu 68)
Rezerve: Dujmovic – Patriche, Delciu, Florescu
Antrenor: Ovidiu Burcă

CSC Dumbrăvița: Trifon – Toma Bodri (Simon 68), Gîsă, Zurbagiu (cpt.), Moțiu (Bura-Koț 46), C. Toma (Ghinescu 26) – Martinov, I. Tănase, Grancea (Curea 58), Luca Bodri (A. Olaru 46) – Paulevici
Rezerve: Ciui – Amariei, Grigoriu, Popa
Antrenor: Cosmin Stan

Arbitru: Mihai Amorăriței (Câmpina)
Asistent 1: Claudiu Şchiopeţ (Braşov)
Asistent 2: Răzvan Claudiu Tudor (Craiova)
Rezervă: Mădălina Gherghi (Buftea)
Observator FRF: Florentin Barbu (Giurgiu)
Observator CCA: Laurenţiu Vărgatu (Brăila)

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT