LIGA 2 (etapa 11). Metaloglobus vs Dinamo București 1-2 (0-1)

În etapa a 11-a din Liga 2, meciul Metaloglobus vs Dinamo București s-a jucat la Clinceni, pe iarbă, nu pe terenul sintetic al clubului din Pantelimon.

Echipa antrenată de Ovidiu Burcă a ratat mai întâi un penalty în minutul 8 prin Ahmed Bani, reușind deschiderea scorului în minutul 25, când Gorka Larrucea a înscris din interiorul careului mic. Tot Ahmed Bani a dublat avantajul echipei noastre în repriza a doua, în minutul 64, gol din lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

Finalul de meci a fost foarte tensionat. Giafer s-a ales cu arcada spartă, Bordușanu a fost accidentat la genunchi, iar Bena și Bani s-au dat cap în cap, alte arcade sparte, în primul minut al prelungirilor. Cu echipa noastră în inferioritate numerică, Metaloglobus a marcat prin Paul Chiorean, stabilind scorul final:1-2.

Iată, mai jos, ce a declarat Ovidiu Burcă după partida de la Clinceni:

“Am schimbat foarte multe lucruri. Etapa trecută, cu Iașiul, Metaloglobus a pierdut în ultimele minute de joc, știam că ne va aștepta un meci greu, dar cred că în majoritatea timpului ne-am concentrat, am controlat. Așa cum vrem să fie mereu, chiar dacă gazonul nu a arătat cel mai bine. Ultimele minute au fost trăite dificil, pentru că am avut probleme, cu cap spart, trei arcade sparte, dar nu trebuie să ne plângem, mă bucur că am rezistat până la final, chiar dacă atunci când am primit golul aveam doi oameni mai puțin. Asta înseamnă Dinamo!

Toți, când joacă împotriva lui Dinamo, vor să bată, să ne ia inimile din piept și să le pună pe masa de duminică, să le povestească nepoților. Asta înseamnă să fii la Dinamo, să răspunzi cu aceeași intensitate, pentru că dacă nu ești pregătit să lupți, ai probleme. Mă bucur că băieții au înțeles că trebuie să jucăm la intensitate incredibilă, pentru că toate echipele se motivează extraordinar. E cu sânge, vărsăm sânge! Poate sunt la cald, dar asta înseamnă Dinamo!”

Iată, mai jos, caseta meciului:

Metaloglobus vs Dinamo București 1-2 (0-1)
Liga 2, Etapa 11, Arena Clinceni, 22 octombrie, 12:00
Au marcat: Paul Chiorean (90+1) / Gorka Larrucea (25), Ahmed Bani (64).
În mintul 8, la 0-0, Ahmed Bani a ratat un penalty

Metaloglobus: Gavrilaș – Rob. Neacșu, Caramalău (cpt.), Cazan (46 A. Sava), Chatziterzoglu, Pătlăgică (46 Al. Gheorghe) – Zakir (77 Chiorean), A. Răuță (46 Goge), Huiban, Sin (66 Zukanovici) – Ad. Sîrbu
Antrenor: Eusebiu Tudor
Rezerve: Nedelcovici – G. Șerban, Grosu, Liș

Dinamo 1948 București: Dujmovic – Moura, Patriche (cpt.), Giafer (73 Bena), Amzăr – Iglesias (73 I. Roșu), Gorka Larrucea, N. Roșu – Bordușanu (70 Delciu), Al. Pop (89 Buhăescu), Bani.
Rezerve: Oncescu – Dudea, Borcea, A. Șerban, Ghezali
Antrenor: Ovidiu Burcă

Arbitru: Robert Avram (Piteşti)
Asistent 1: Cosmin Vătămanu (Bucureşti)
Asistent 2: Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea)
Rezervă: Ionuț Cătălin Ilie (Bucureşti)
Observator CCA: Cristian Sava (Bacău)
Observator FRF: George Constantinescu (Slatina)

 

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT