LIGA 2. Dinamo București vs Unirea Slobozia se joacă la Giurgiu

Următorul meci pe teren propriu al echipei noastre, Dinamo București vs Unirea Slobozia, contând pentru etapa 8 în Liga 2, se va disputa pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu, a anunțat administratorul special Vlad Iacob.

“Clubul Dinamo va executa sancțiunea de interzicere a organizării jocurilor pe propriul stadion pentru 2 (două) jocuri”, a fost sancțiunea dictată de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF) după ultimul meci pe teren propriu în Liga 2, cu CSA Steaua, pe Arena Națională.

Unirea Slobozia și Ripensia Timișoara sunt următorii doi adversari pe care echipa antrenată de Ovidiu Burcă îi va întâlni, pe teren propriu, în Liga 2.

Partida Dinamo București vs Unirea Slobozia a fost programată marți, 4 octombrie, la ora 17:00, fiind transmisă de posturile de televiziune Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport.

Leave a comment

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT