DINAMO ÎN PLAY-OFF

Dinamo București a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul cu Politehnica Timișoara în ultima etapă a sezonului regular și s-a calificat în play-off.

Daniel Iglesias a marcat pentru echipa noastră în prelungirile primei reprize, Cătălin Oanea stabilind scorul final în minutul 81.

Oncescu – Moura, Giafer, Patriche (cpt.), Amzăr – Iglesias, Larrucea, N. Roșu (Țîră 47) – I. Roșu (Al. Pop 84), Borcea (Ghezali 67), Bani au evoluat pentru Dinamo București în partida cu Politehnica Timișoara.

Peste 7.000 de suporteri dinamoviști au fost prezenți pe stadionul “Arcul de Triumf” din Capitală. Dinamo București dorește să întărească mesajul că fotbalul este mai mult decât ce se întâmplă în teren. Fotbalul este și emoție, de la agonie la extaz, este despre loialitate și spirit de sacrificiu. Fotbalul este despre determinare, mentalitate și respect. Le mulțumim suporterilor pentru că nu și-au pierdut vocile, pentru că ne-au urmat în toată țara și pentru că ne-au susținut necondiționat!

 

 

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT