Comunicat de presă

București, 23 ianuarie 2023. Dinamo 1948 București, prin administratorul special Vlad Iacob, precizează prin intermediul paginilor oficiale de Facebook și Instagram următoarele:

Clubul nostru condamnă ferm gestul și declarațiile jucătorului Valentin Lazăr și va sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu privire la comportamentul reprobabil al acestuia din timpul și de la finalul meciului amical Dinamo București vs CS Păulești, desfășurat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Jucătorul celor de la CS Păulești a avut un comportament incalificabil, mediatizat în presa centrală de reprezentanții mass-media prezenți la Buftea, pe care nu îl consider demn de a fi expus în amănunt în prezentul comunicat.

Avem încredere în factorii responsabili din Federația Română de Fotbal și sperăm că aceștia vor lua atitudine și vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură, dând dovadă de toleranță zero față de astfel de comportamente.

Consider că astfel de manifestări sunt intolerabile și nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea și fair-play-ul.

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.