BURCĂ: “Simt că echipa crește”

Antrenorul Ovidiu Burcă s-a declarat mulțumit de evoluția echipei, ajunsă la trei meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 2. “Vreau să îi felicit pe băieți, nu a fost un meci ușor. Am întâlnit o echipă care etapa trecută a învins Poli Iași și știam că e un adversar redutabil. O echipă cu jucători tineri, interesanți, un atacant, Gavra, foarte cunoscut. A fost un meci cu o încărcătură specială, pentru că e o echipă care se apără bine, e închisă, nu dă spații și mă bucur că jucătorii au avut răbdare. După ce am marcat, am mai deschis terenul, am avut spații, am avut situații de a marca, dar sunt mulțumit că nu am luat gol și că am luat cele trei puncte. Întotdeauna, în ultimul timp, adversarii ne-au lăudat, iar ăsta e un lucru bun. Eu, așa cum am mai spus, simt că echipa crește. A fost greu de gestionat frustrarea de la Baia Mare, pentru că am simțit că meritam să câștigăm. A fost o încărcătură mentală puternică, a fost greu să îi readuc pe băieți la un nivel bun de concentrare, dar totul e bine când se termină cu bine”, a subliniat tehnicianul dinamovist.

“Meciul cu Craiova va fi pentru prestigiu, pot să crești ca echipă, să ridici nivelul. Obiectivul a fost să intrăm în grupe, este un pas important în acest an pentru noi. Știți bine ce probleme au fost, vor juca și niște jucători care poate ar fi meritat mai multe minute, dar au șansă în meciul ăsta să arate că pot să mă bazez pe ei. Este un obiectiv Cupa României, trebuia să fim însă realiști. La cum a început sezonul acesta, nu știu dacă trebuie să ne setăm obiective nerealiste. O să dau șanse unor jucători care au evoluat mai puțin. Craiova este de prima ligă, dar cei care vor intra în teren vor da totul”, a mai spus Burcă, cu gândul la următorul meci oficial, Dinamo București vs FC U Craiova 1948, în faza grupelor în noul format al Cupei României, programat marți, 18 octombrie, la ora 21:00, pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Leave a comment

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT