BURCĂ: “Meciul are o încărcătură specială”

Antrenorul principal Ovidiu Burcă a vorbit într-o conferință de presă susținută în cantonamentul de la Săftica despre următorul meci în Liga 2, Dinamo București vs CSM Slatina, programat joi, 27 octombrie, la ora 17:00, pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu.

“CSM Slatina este una dintre revelaţiile acestui început de campionat. Poate e o surpriză pentru cei care nu cunosc ce se întâmplă acolo, dar pentru mine, care am antrenat Slatina anul trecut, nu este. Unii dintre jucătorii care au fost la ei pe banca de rezerve la ultimele meciuri cred că ar face faţă şi la noi, la Dinamo. Aşa că ne aşteaptă un meci complicat, dar cred eu că suntem pregătiţi. Suntem pe un drum bun în ultimul timp şi ne dorim foarte mult să continuăm pe aceeaşi linie, cu aceeaşi concentrare şi intensitate. Meciul are o încărcătură specială pentru că în cazul unei victorii ne vom apropia foarte mult de obiectivul propus, acela de a intra în lupta pentru primele şase locuri. Ne-a costat foarte mult să ajungem unde suntem acum şi de asta nu trebuie să pierdem concentrarea”, a declarat tehnicianul dinamovist. “Ultimele rezultate au readus optimismul suporterilor noştri. Simt asta pe teren, dar şi pe stradă în interacţiunea cu oamenii. Speranţa moare ultima, dar ăştia puţini care am mai rămas pe aici cred că o vom scoate la capăt. În momentele fericite toată lumea îţi e alături, dar cele care contează cu adevărat în viaţă sunt cele grele”, a adăugat Burcă.

“Eu nu am nicio listă neagră, doar nişte principii şi valori de la care nu mă abat”

Ovidiu Burcă a transmis încă o dată că nu se mai bazează pe mijlocașul Valentin Lazăr. “Eu i-am transmis lui Vali Lazăr încă de acum 3-4 săptămâni că din punct de vedere sportiv nu mă mai bazez pe el. Rămâne să găsească o soluţie cei din conducere. Eu nu dau jucători afară, nu reziliez contracte. Eu nu am nicio listă neagră, doar nişte principii şi valori de la care nu mă abat. Jucătorii ştiu foarte bine care sunt”, a mai spus antrenorul roș-albilor.

“Am încercat să stăm departe de aspectele financiare care au apărut. Cred că niciun jucător care a venit anul ăsta la Dinamo nu a avut aşteptări extraordinare din punct de vedere financiar ca să-şi îndeplinească un vis. Pentru că altele au fost motivele din spatele deciziei de a veni la Dinamo. Aşa că nu e cineva care să se plângă la momentul ăsta. Sunt anumite probleme pe care sper ca în scurt timp cei din conducere să le rezolve. Dar eu sunt convins că ceea ce facem noi pe teren poate influenţa viitorul acestui club. De asta problemelor mici care apar nu trebuie să le acordăm multă atenţie”, a încheiat Burcă.

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT