BURCĂ: “Este un moment important al clubului”

Antrenorul principal Ovidiu Burcă și fundașul central Deniz Giafer au vorbit astăzi, într-o conferință de presă organizată în cantonamentul de la Săftica, despre cel mai important meci al acestui sezon competițional, Dinamo București vs Politehnica Timișoara, contând pentru ultima etapă a sezonului regular în Liga 2.

“Ne aşteaptă ultima finală din această parte de campionat, ne-am dorit foarte mult să ajungem la momentul ăsta. Puţini au crezut că putem realiza acest lucru, acum suntem în faţa unui meci de accedere în play-off. Pentru noi ar fi un obiectiv intermediar pe care ar trebui să-l bifăm. Jucăm cu un rival clasic, de aceea va avea o altă încărcătură meciul, e o rivalitate cunoscută în fotbalul românesc. Cred că suntem pregătiţi. Nu aş vrea să vorbesc despre meciul ăsta ca şi cum ar fi meciul meciurilor, este un moment important al clubului, ne-am dorit să ajungem la momentul ăsta şi ar fi extraordinar să bifăm acest moment”, a declarat Ovidiu Burcă la întâlnirea cu reprezentanții mass-media.

“Ne dorim să ne reconectăm cu fanii, să readucem la viaţă spiritul lui Dinamo. Întotdeauna fanii sunt esenţiali, mai ales în meciurile de acasă, sper să ne dea energie, să ne dea curaj. A fost o perioadă de incertitudine, dar noi am fost liniştiţi. Mă aşteptam să apară oameni interesaţi să investească la acest club. Cred că odată cu venirea noilor acţionari şi băieţii s-au mai liniştit, au ieşit din nebuloasa care învăluia clubul în ultimul timp. Avem garanţie că tot ceea ce înseamnă plăţi pentru obţinerea licenţei pentru anul viitor vor fi rezolvate. În conturile tuturor săptămâna trecută a intrat un salariu restant. Probabil că o să avem şi o primă, aşa este când intri în play-off, când bifezi un obiectiv intermediar, performanţa vine la pachet cu recompensa financiară”, a mai spus Burcă.

Fundașul central Deniz Giafer consideră că toţi dinamoviştii trebuie să lupte pentru a respecta blazonul clubului. “Va fi un meci greu, dar suntem pregătiţi să jucăm o nouă finală, aşa cum ne place nouă să spunem. Presiunea a fost tot timpul la Dinamo, suntem datori să ne respectăm blazonul şi să dăm tot la fiecare meci, indiferent că suntem în Liga I sau a II-a”, a precizat Deniz Giafer.

Partida Dinamo București vs Politehnica Timișoara, contând pentru ultima etapă a sezonului regular în Liga 2, se va juca duminică, la ora 13:00, pe stadionul “Arcul de Triumf” din Capitală.

 

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT