BURCĂ: “Determinare, pasiune, agresivitate”

Antrenorul Ovidiu Burcă a declarat după victoria cu Unirea Slobozia, 1-0 (1-0) prin golul marcat de Alexandru Pop (38), contând pentru etapa a opta în Liga 2, că dinamoviștii au arătat la Giurgiu multe din lucrurile pe care Cătălin Hîldan le avea pe teren: determinare, pasiune, agresivitate.

“S-a schimbat puțin atmosfera. Lucrurile încep să capete o formă, exact așa cum îmi doream eu când am venit la Dinamo. Începutul a fost mai greu. Astăzi am avut un adversar care se apără foarte bine, cred că are cea mai bună apărare din Liga 2. În prima repriză am avut reale dificultăți pentru a-i deschide. La un moment dat îi simțeam pe băieți că își pierd răbdarea. A venit acel gol al lui Pop din fază fixă și lucrurile au căpătat o altă turnură. Eliminarea lui Iulian Roșu a fost importantă, nu am putut să mai facem presiune sus. Au venit aproape de poarta noastră, dar important e că am arătat tărie de caracter. Astăzi, ceea ce este cel mai important, în această zi tristă pentru Dinamo, am arătat multe din lucrurile pe care căpitanul nostru Cătălin Hîldan le arăta pe teren: determinare, pasiune, agresivitate. Nu am cedat nicio clipă și lucrurile astea m-au bucurat foarte mult”, a subliniat tehnicianul dinamovist la conferința de presă.

“Orice antrenor care ar fi venit aici, mai ales în situația în care am găsit-o eu pe Dinamo, ar fi avut nevoie de timp. Suntem încă departe de ceea ce îmi doresc eu, dar faptul că începem să câştigăm jocuri şi să avem consistenţă, astea sunt lucrurile pe care trebuie să le continuăm. Cătălin Hîldan este un simbol al lui Dinamo, prin tot ceea ce a făcut. Parcă am simțit astăzi că ne-a ajutat de acolo de sus. Am avut discuții cu jucătorii, le-am spus și înainte de meci, și la pauză, și la final că el a lăsat în urma lui niște lucruri pe care noi trebuie să le ducem mai departe. E important și pentru suporteri să vadă la noi determinare și această dorință de a câștiga meciuri”, a mai spus Ovidiu Burcă.

Leave a comment

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT