Bilete la Dinamo București vs Unirea Slobozia

Biletele pentru următorul meci în Liga 2, Dinamo București vs Unirea Slobozia, au fost puse în vânzare online prin Bilete.ro, partenerul oficial de ticketing al clubului nostru.

https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-unirea-slobozia-liga-2/

Partida cu Unirea Slobozia, programată marți, 4 octombrie (ora 17:00), pe stadionul “Marin Anastasovici” din Giurgiu, reprezintă și un omagiu adus “Unicului Căpitan” al dinamoviștilor, Cătălin Hîldan, plecat dintre noi în urmă cu 22 de ani, pe 5 octombrie 2000.

Echipa noastră va juca pentru prima oară în acest sezon competițional într-un echipament special, negru, cu chipul lui Cătălin Hîldan, tricourile urmând să fie scoase la licitație de DDB.

“Au trecut 22 de ani de când orice început de octombrie ne duce pe noi, dinamoviștii, cu gândul la o zi neagră, sumbră, așa cum au fost și ultimii ani ai clubului nostru. Pe 5 octombrie 2000 ne-am pierdut Unicul Căpitan și probabil că unii dintre noi și-au pierdut speranța. Aveți încredere, câinilor, că vom face un Dinamo mai mare ca oricând, pentru Cătălin, pentru generațiile următoare, pentru ca el, de acolo, din ceruri, să fie mândru de moștenirea lui. Clubul are nevoie de voi mai mult ca oricând, iar Cătălin merită prezența voastră în număr cât mai mare. Vă aștept la Giurgiu alături de cei care l-au prețuit mereu – de peluza lui – să-l omagiem așa cum se cuvine și totodată să mai punem o piatră la edificiul unui mare Dinamo”, este mesajul administratorului special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook și Instagram ale clubului.

15 lei (peluză), 25 lei (tribuna 2) și 40 lei (tribuna 1) costă biletele pentru meciul Dinamo București vs Unirea Slobozia.

Leave a comment

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT