Bilete la Dinamo București vs Dumbrăvița

Biletele pentru următorul meci în fața propriilor suporteri, Dinamo București vs Dumbrăvița (Liga 2, etapa a 14-a), au fost puse în vânzare prin Bilete.ro, partenerul oficial de ticketing al clubului nostru.

https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-csc-dumbravita-liga-2/

Dinamo București vs Dumbrăvița se joacă duminică, 13 noiembrie, la ora 11:00, pe Arena “Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Doar Tribuna 1 a stadionului din Giurgiu va fi deschisă pentru meciul cu Dumbrăvița, prețurile biletelor fiind următoarele:

Sectoarele 3, 4, 5, 7, 8: 30 lei
Sectoarele 10, 11, 12 (Peluza Cătălin Hîldan): 15 lei
Sector 1 (Peluza Sud): 15 lei

Biletele se pot achiziționa online și pot fi folosite atât digital (de pe telefon sau tabletă), cât și fizic (printate) la punctele de acces de la stadion.

Casele de bilete ale stadionului “Marin Anastasovici” din Giurgiu vor fi deschise în ziua meciului, începând cu ora 9:00.

Abonații pot intra în baza abonamentelor emise pentru acest sezon competițional, în sectoarele alocate pentru arena din Giurgiu, după cum urmează:

Sector 6: Abonamente Tribuna 1 și Tribuna 2
Sector 2: Abonamente Peluza Cătălin Hîldan
Sector 9: Abonamente Peluza Sud

DESPRE DINAMO

Dinamo este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele Cupei Campionilor Europeni (ediţia 1983-1984) şi în semifinalele Cupei Cupelor (ediţia 1989-1990).

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER

Și fii la curent cu cele mai importante știri despre Dinamo.

CONTACT